Renovering

Renovering

Vi hæver renovering til nye niveauer, og herunder hører selvfølgelig også restaurations- og ombygningsopgaver. Udover den almene rådgiverrolle påtager vi os også ansvaret for miljø og energi. Vi tænker den grønne omstilling ind, og stiller skarpt på energioptimering, så vi bedst muligt passer på vores alles fælles ressourcer.

På renoveringsprojekter arbejder vi ude som inde med byggeledelse, rådgivning og vejledning. Alt dette sker i samarbejde med bygherre på projektet. Her vurderer vi materialevalg og oversete muligheder ned til mindste detalje, og sikrer, at alt bliver som det er ønsket.

I forbindelse med vores rådgivning yder vi ligeledes bygningssyn. Målet hermed er at skabe overblik for kunden, så vedkommende kender til rammerne for alt fra bygningens tilstand til levetid og renoveringsbehov. På den måde kan kunden gennemføre beslutninger på det bedst oplyste grundlag.

Vi brænder for bæredygtighed og miljø, og derfor udfordrer vi altid vores samarbejdspartnere til at tænke i samme bane. Selvom man som os har mange års brancheerfaring, ønsker vi at holde vores faglige niveau vedlige gennem udvikling. Vi sidder på den faglige viden, som er nødvendig for energioptimering – så, hvor grøn vil du være?

Hvad angår vores kompetencer, lader vi erfaringerne tale. De fortæller nemlig, at de har det, som skal til for at indfri kundernes behov og ønsker indenfor opgaver i byggeri og anlæg.

Foto: Renovering og ombygning af Købmagergades Postkontor

Vores ydelser:

Renovering; Postgården

KONTAKT

p1

ZICKAN MARIA KRISTENSEN

Forretningschef, Byggeri
Afdelingsleder, Konstruktionsafdelingen

Tlf: (+45) 25 20 89 11
Mail: zmk@ekj.dk