Energioptimering

Energioptimering

Hos EKJ har vi stor er faring med at yde energioptimering. Vi går nemlig ind for den grønne dagsorden, og tænker bæredygtighed ind, hvor det er muligt, i alle vores projekter. Vi udnytter og genanvender alle ressourcer i rådgivningen og projekteringen ved både renoveringer og nybyggeri.

På projekter, som omhandler nybyggeri, er energioptimering en essentiel og uundgåelig del. Det er nogle fantastiske projekter, hvor vi helt fra starten af processen tænker miljøvenligt. Det handler ofte om at få alle ender til at mødes, og det opnår vi gennem tæt dialog med de øvrige rådgivere ved det pågældende projekt. Her bliver alt fra facade og installationer bragt i spil og vendt fra alle sider.

Vores anden gren ved energioptimering er vores mange renoveringsprojekter. Ved disse projekter er det nemlig vigtigt ligeledes at tage højde for den oprindelige konstruktion, når vi skaber de nye optimerede resultater. Her er nogle af nøgleområderne bygningsfacsden og de tekniske installationer, da de oftest ses som essentielle elementer for vores rådgivningopgaver.

Hos EKJ ligger vores kernekompetencer i:

  • Projektering af de tekniske installationer sker med fokus på opnåelse af energioptimering og godt indeklima.
  • Totaløkonomiske vurderinger omkring energiomkostninger på valg af tekniske løsninger, renovering af facade eller ældre installationer.
Energioptimering

VI RÅDGIVER OGSÅ INDENFOR

  • Energirammeberegninger
  • Totaløkonomiske vurderinger og beregninger
  • ESCO-projekter
  • Energimærkning

VORES UDVALGTE PROJEKTER

KONTAKT

p1

MORTEN ZIMMERMANN

Innovationschef, VVS-afdelingen
Tlf: (+45) 20 27 83 94
Mail: mzi@ekj.dk