Elevatoranlæg

russ-ward--inmwDB0800-unsplash

Hos EKJ har vi mere end 30 års erfaring med at rådgive vores kunder om at etablere og renovere elevatoranlæg. I alt fra hoteller og boligbyggerier til museer og laboratorier.

Vi fungerer ofte som rådgiver, hvor vi er bindeled mellem bygherre og det firma, der skal udarbejde elevatoranlægget. Her hjælper vi med at afklare de behov, som elevatoren skal opfylde og specificere dem i et udbud.

Hvor stor skal elevatoren eksempelvis være? Hvor meget skal den kunne løfte? Skal den fragte mere end mennesker? Skal elevatoren kunne fjernstyres eller kun køre til en bestemt sal? Og hvad med brandkravene?

Vi hjælper med at finde den mest optimale løsning og sikrer naturligvis, at jeres elevatoranlæg også lever op til lovkravene i Bygningsreglementet.

Med klapsæde, fjernsyn eller til kemikalietransport?

Vi hjælper både med at renovere eksisterende elevatorer, hvor pladsen er forudbestemt, og vi kommer med kreative løsninger til nye byggerier, hvor der ofte også er kamp om pladsen til både elevatoren og maskineriet bag

Vi har stor erfaring med mange typer af elevatorer: Fra hotelelevatoren med indbygget fjernsyn og træpaneler til industrielevatoren, der skal bruges til at transportere gods på europaller. Til laboratorie-elevatoren, der skal kunne håndtere transport af kemikalier uden mennesker og plejehjemselevatoren med indbygget siddeplads.

Sikkerheden er en afgørende del af vores rådgivning. Det er fx vigtigt, at elevatorens døre automatisk returnerer, hvis der kommer noget i vejen. Her har man længe brugt lysceller til at registrere bevægelser, og man er som noget nyt begyndt at operere med rødt lys, der indikerer, at elevatordøren er ved at lukke og grønt lys, når der er fri adgang.

Ræk ud, hvis du vil høre mere

p1

Allan Skieller

Projektleder, El-afdelingen
Tlf: (+45) 23 61 73 95
Mail: ask@ekj.dk

Projekter

Se hvilke projekter hvor vi har udført elevatoranlæg