Karriere

Karriere

Karriere hos EKJ

I EKJ bliver du en del af en arbejdsplads med omkring 250 kolleger. Din karriere hos os kan være mange ting, alt efter hvem du er, og hvilke kompetencer / uddannelse du har.

Du vil opleve en arbejdsplads med spændende projekter, gode udviklingsmuligheder og attraktive forhold. Vi er en dynamisk og ambitiøs virksomhed med højt til loftet. Vi har en flad og netværksorienteret organisation, der lægger vægt på gode kollegaer og et højt fagligt niveau.

Det er vores HR-afdeling, der er ansvarlig for ansættelse og rekruttering. Har du spørgsmål til et specifikt job, eller ønsker du at høre mere om dine karrieremuligheder hos os, så er du er meget velkommen til at kontakte vores HR-chef Karina Maria Nyberg på mail.

2019 Nordhavn

For mig handler arbejdslivet i EKJ ikke kun om at bruge min faglighed. Det er også det sociale sammenhold i afdelingen og alle de ting vi gør sammen, der motiverer mig.

Natalia Borch Nielsen, diplomingeniør

Vi tilstræber hele tiden at skabe de bedste forhold for vores medarbejdere, da medarbejderne er vores vigtigste ressource. Gennem uddannelse, involvering og et godt arbejdsmiljø bestræber vi os på at realisere vores fælles mål. Det er medarbejdernes høje faglighed og engagement, der hver dag bidrager til at gøre kundernes projekter til virkelighed.

Mentorordning

Som ny hos EKJ har du erfarne kolleger tæt på dig, vi løfter i flok, derfor sidder du ikke alene med dine projekter. Som nyansat hos EKJ bliver du tilknyttet en mentor. Det er din mentors ansvar at introducere dig til vores arbejdsgange og dagligdagen i EKJ. Vores erfaring er, at mentorordningen skaber tryghed og betyder, at den nye medarbejder hurtigere finder sig til rette både socialt og fagligt.

Bliv en del af en spændende virksomhed i vækst

Hos EKJ er vi hele tiden på udkig efter nye talentfulde medarbejdere.

Hold øje med os på ekj.dk eller de sociale medier, hvor vi løbende søger nye kollegaer. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Fortæl i din ansøgning, hvorfor du gerne vil arbejde hos EKJ, og inden for hvilket område af ingeniørfaget, som du kunne tænke dig at arbejde med.