Karriere

En hverdag hos EKJ

I EKJ bliver du en del af en arbejdsplads med omkring 300 kolleger over hele landet med forskellige fagligheder. Din karriere hos os kan derfor tage mange retninger alt efter dine ambitioner og kompetencer.
Hos os vil du opleve en arbejdsplads med ambition om at gøre en forskel på vores mange spændende projekter, ligesom vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og attraktive forhold. Vi er en dynamisk virksomhed med højt til loftet og kort vej fra idé til handling. Vi er organiseret i en flad og netværksorienteret struktur med fokus på værdiskabende samarbejde, et højt fagligt niveau og et godt socialt fællesskab.

Har du spørgsmål til et specifikt job, eller ønsker du at høre mere om dine karrieremuligheder hos os, er du er velkommen til at kontakte HR-chef Karina Maria Nyberg via mail.

Ledige stillinger

Send uopfordret ansøgning

Er der ikke en ledig stilling, som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning ved at oprette dig i vores JobAgent. Herefter vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.

Kom i dialog med os

Tag en uformel snak med vores HR-leder Karina Maria Nyberg eller ræk ud til en af vores faglige eller geografiske forretningschefer.

Karina Maria Nyberg

HR leder
Mail: kmn@ekj.dk

Hans Juul Jensen

Byggeri, Konstitueret forretningschef 
Mail: hjj@ekj.dk

Christina Lindskov

Miljø, Vej og Klima, Forretningschef
Mail: cli@ekj.dk

Hans Peter Nielsen

Project Management, Forretningschef 
Mail: hpn@ekj.dk

Jon Gjørlund

Teknik, Forretningschef
Mail: jgj@ekj.dk

Klavs Bo Kamp

EKJ Nord, Forretningschef
Mail: kbk@ekj.dk

Mads Sølvsten

EKJ Syd, Forretningschef (konstitueret)
Mail: msd@ekj.dk