Karriere

Velkommen hos EKJ

Hos EKJ bliver du en del af en arbejdsplads med omkring 300 kolleger over hele landet med forskellige fagligheder. Din karriere hos os kan derfor tage mange retninger alt efter dine ambitioner og kompetencer.

Du møder os oftere med en hjelm under armen og en 3D-visualisering i baglommen end i en tilknappet konsulentuniform. På samme måde er vores omgangstone afslappet og uformel, og selv om vi har et organisationsdiagram med en direktør i toppen og en række interne ledere, så er EKJ i praksis kendetegnet ved en flad struktur, hvor råderetten følger den medarbejder, som skal løse opgaven.

Vores medarbejdere mener selv, at det gode kollegaskab er noget af det bedste ved at arbejde i EKJ, og vi vælger også hinanden til, når vi mødes til petanque-turnering eller i fredagsbaren, eller i vin-, løbe, cykel- eller bordfodboldklubben.

Har du spørgsmål til et specifikt job, eller ønsker du at høre mere om dine karrieremuligheder hos os, er du er velkommen til at kontakte HR-chef Karina Maria Nyberg via mail.

Ledige stillinger

Send uopfordret ansøgning

Er der ikke en ledig stilling, som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning ved at oprette dig i vores JobAgent. Herefter vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.

Kom i dialog med os

Tag en uformel snak med vores HR-leder Karina Maria Nyberg eller ræk ud til en af vores faglige eller geografiske forretningschefer.

Karina Maria Nyberg

HR leder
Mail: kmn@ekj.dk

Hans Juul Jensen

Byggeri, Forretningschef 
Mail: hjj@ekj.dk

Christina Lindskov

Miljø, Vej og Klima, Forretningschef
Mail: cli@ekj.dk

Hans Peter Nielsen

Project Management, Forretningschef 
Mail: hpn@ekj.dk

Jon Gjørlund

Teknik, Forretningschef
Mail: jgj@ekj.dk

Klavs Bo Kamp

EKJ Nord, Forretningschef
Mail: kbk@ekj.dk

Peter Frøkjær

EKJ Syd, Forretningschef
Mail: pef@ekj.dk