Karriere

Karriere

I EKJ bliver du en del af en arbejdsplads med omkring 250 kolleger over hele landet med forskellige fagligheder, der relaterer sig til vores forretningsområder. Din karriere hos os kan derfor tage mange retninger alt efter dine ambitioner og kompetencer.

Hos os vil du opleve en arbejdsplads med ambition om at gøre en forskel på vores mange spændende projekter, ligesom vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og attraktive forhold. Vi er en dynamisk virksomhed med højt til loftet. Vi er organiseret i en flad og netværksorienteret struktur med fokus på værdiskabende samarbejde, et højt fagligt niveau og et godt socialt fællesskab.

Har du spørgsmål til et specifikt job, eller ønsker du at høre mere om dine karrieremuligheder hos os, er du er velkommen til at kontakte HR-chef Karina Maria Nyberg via mail.

2019 Nordhavn

Som ung i EKJ får du hurtigt tildelt ansvar i de projekter, du er en del af.

Karoline Edelvang, miljørådgiver 

Vi tilstræber hele tiden at skabe de bedste forhold for vores medarbejdere, da medarbejderne er vores vigtigste ressource. Gennem uddannelse, involvering og et godt arbejdsmiljø bestræber vi os på at realisere vores fælles mål. Det er medarbejdernes høje faglighed og engagement, der hver dag bidrager til at gøre kundernes projekter til virkelighed.

Mentorordning

Som ny hos EKJ har du erfarne kolleger tæt på dig, vi løfter i flok, derfor sidder du ikke alene med dine projekter. Som nyansat hos EKJ bliver du tilknyttet en mentor. Det er din mentors ansvar at introducere dig til vores arbejdsgange og dagligdagen i EKJ. Vores erfaring er, at mentorordningen skaber tryghed og betyder, at den nye medarbejder hurtigere finder sig til rette både socialt og fagligt.

Bliv en del af en spændende virksomhed i vækst

Hos EKJ er vi hele tiden på udkig efter nye talentfulde medarbejdere.

Hold øje med os på ekj.dk eller de sociale medier, hvor vi løbende søger nye kollegaer. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Fortæl i din ansøgning, hvorfor du gerne vil arbejde hos EKJ, og inden for hvilket område af ingeniørfaget, som du kunne tænke dig at arbejde med.