Karriere

I EKJ bliver du en del af en arbejdsplads med omkring 300 kolleger over hele landet med forskellige fagligheder. Din karriere hos os kan derfor tage mange retninger alt efter dine ambitioner og kompetencer.

Hos os vil du opleve en arbejdsplads med ambition om at gøre en forskel på vores mange spændende projekter, ligesom vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og attraktive forhold. Vi er en dynamisk virksomhed med højt til loftet og kort vej fra idé til handling. Vi er organiseret i en flad og netværksorienteret struktur med fokus på værdiskabende samarbejde, et højt fagligt niveau og et godt socialt fællesskab.

Hør vores spændende firmahistorie og vores dygtige kollegaer fortælle om at arbejde hos os i podcast-serien Kvalitet gennem Engagement.

Har du spørgsmål til et specifikt job, eller ønsker du at høre mere om dine karrieremuligheder hos os, er du er velkommen til at kontakte HR-chef Karina Maria Nyberg via mail.

Som ung i EKJ får du hurtigt tildelt ansvar i de projekter, du er en del af. Du har erfarne kollegaer ved hånden, som du kan sparre med.

Karoline Edelvang, miljørådgiver 

Vi tilstræber hele tiden at skabe de bedste forhold for vores medarbejdere, da medarbejderne er vores vigtigste ressource. Gennem uddannelse, involvering og et godt arbejdsmiljø bestræber vi os på at realisere vores fælles mål. Det er vores medarbejderes høje faglighed og engagement, der hver dag bidrager til at gøre kundernes projekter til virkelighed. Deraf vores slogan: Kvalitet gennem Engagement.

Mentorordning

Som ny hos EKJ har du erfarne kolleger tæt på dig, for vi løfter i flok. Derfor sidder du ikke alene med dine projekter. Du vil også som nyansat hos EKJ bliver tilknyttet en mentor. Det er din mentors ansvar at introducere dig til vores arbejdsgange og dagligdagen i EKJ. Vores erfaring er, at mentorordningen skaber tryghed og sikrer, at du hurtigere finder dig til rette – både socialt og fagligt.

Bliv en del af en spændende virksomhed i vækst

Hos EKJ er vi hele tiden på udkig efter talentfulde medarbejdere.

Hold øje med os på her ekj.dk eller via LinkedIn, hvor vi løbende søger nye kollegaer. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Fortæl os i din ansøgning, hvorfor du gerne vil arbejde hos EKJ og inden for hvilke områder af ingeniørfaget, som du kunne tænke dig at arbejde med.

Vi glæder os til at høre fra dig!

2019 Nordhavn