Ventilation og VVS

EKJ har mange års erfaring med at rådgive i udviklingen af de optimale VVS- og ventilationsløsninger, og vi besidder en såvel dyb som bred viden på området.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i en helhedsforståelse for byggeriet med fokus på bæredygtighed, hvor planlægningen af de tekniske installationer er helt afgørende for at optimere bygningens energiforbrug og sikre et sundt og behageligt indeklima.

Vi kan hjælpe med alt fra vejledning, projektering og vurdering til teknisk byggestyring og tilsyn, og vi arbejder ligeledes indenfor alle sektorer: Fra boliger og erhvervsbyggeri til uddannelsesinstitutioner, laboratorier og hospitaler. Se f.eks. vores arbejde for DTU Skylab.

Vi bliver ofte hyret ind til specialiserede opgaver og større projekter, der stiller skærpede krav til vores viden og løsninger.

Det kan f.eks. være museer som Statens Naturhistoriske Museum, hvor særlige krav til temperaturer, luftskifte og fugtighed kræver højt specialiserede ventilationsløsninger. Eller det kan være laboratorier eller hospitaler, hvor den samlede mængde af installationer stiller høje krav til de endelige løsninger, der både skal fungere optimalt og understøtte bygningens udtryk.

Skylab_photo_Adam_Mork_077_L

Kontakt

Jon Gjørlund

Gruppeleder, VVS-afdelingen
Tlf: (+45) 23 36 71 24
Mail: jgj@ekj.dk

Projekter

Se hvilke projekter hvor vi har udført ventilation