Projektledelse

Projektledelse er essentielt for alle byggeprojekter, og derfor tilbyder vi et erfaringsbaseret grundlag. Vi sørger for overblikket i processen, og lader vores erfaringer tale for sig selv.

I vores projektledelse tager vi helikopterperspektivet til os, da vi ser overblik som en af de vigtigste elementer for en sund og god proces. En sund proces forudsættes ligeledes af stabilitet og udvikling. For at skabe det rette miljø, sparker vi til din virksomhed og stiller de rette spørgsmål for at sætte skub i udviklingsprocessen.

Højeste kvalitet, fuldt fokus og solide løsninger er blot nogle af de værdier vi arbejder efter. Derudover stræber vi efter at gøre din forretning lønsom, ligesom vi arbejder for den gode medarbejder- og kundetilfredshed – både for os selv, men også for dig. Med andre ord er det vigtigt for os altid at det gøres klart, hvad vi arbejder for, og hvor det skal ende. Herved skabes der værdi for os, vores kunde og alle vores samarbejdspartnere.

At arbejde mod målet gør vi meget konkret. Derfor arbejder alle vores projektledere på følgende parametre. De rådgiver efter bedste evne og erfaring ud fra vores værditunge projektledelse:

  • Projektet skal have en høj kvalitet
  • Projektet skal indfri de økonomiske mål
  • Projektet skal ledes
  • Kunden skal være tilfreds
  • Medarbejderne skal være tilfredse
  • Projekterne skal skabe læring
2020-Møde 1

Vil du i fokus?

Er svaret ja, så er du havnet det rette sted. Vores ultimativt vigtigste værdi er dig – vores kunde. Og det er uanset opgaven og projektet. Vi arbejder for at imødekomme ønsker, behov og krav, og planlægger altid vores arbejde herefter. Det gør, at vi lærer fra hver proces gennem evalueringer mm.

Vi sætter kunden i fokus og bliver stolte, når vi ser den forandring eller det resultat vi arbejder for. Vores glade og tilfredse kunder vidner om, at vi er på rette vej, og vi stiller derfor skyhøje krav til vores faglighed, da vi skal kunne løse opgaven – uanset ændringer, udfordringer og konflikter.

Vi stræber efter ‘Best Practice’ i alle vores projekter, og opnår den oftest også ved hjælp af denne faseopdelte projektstyringsmodel:

  • Klar ansvarsfordeling
  • Effektiv koordinering mellem fagområder
  • Dokumenteret risikostyring af projektet

Kontakt

Susanne Skjellerup Thomsen

Forretningsudviklingschef, Forretningsudvikling
Tlf: (+45) 28 98 89 18
Mail: sst@ekj.dk

Projekter

Se hvilke projekter hvor vi har udført projektledelse