Byggeledelse

Byggeledelse

Byggeledelse er en af vores spidskompetencer, og vi udfører ydelser på forskellige typer af bygge- og anlægsprojekter. Med vores mange år i branchen, har vi stor erfaring på området, og arbejder både ved hoved- og fagentrepriser.

Vi kalder det ikke en spidskompetence for sjov. Vi udfører nemlig effektig og solid rådgivning, når vi indtager rollen som byggeleder. Vi ved, at denne rolle både kræver byggeteknisk viden og helikopterblik over processer. Af den grund er vores byggeledere godt klædt på, og dygtiggør sig hver dag på de igangværende projekter. Det gør, at vi får det bedste samspil mellem alle parter i projektet.

Når vi laver byggeledelse er vi med i processen fra de indledende faser. På den måde sikrer vi, at vi kan arbejde målrettet i processen og struktureret hele vejen, som i sidste ende gør, at vi skubber til projektets fremdrift.

Som byggeleder repræsenterer vi ofte bygherre, og vi påtager os selvfølgelig det ansvar som følger med ved bl.a. løbende byggetilsyn og -møder. Når vi gør det er det samtidig for at skabe tryghed i processen og den samlede udførselsperiode, ligesom det altid er en prioritet for os, når vi afleverer et projekt, at det er til den aftalte tid, økonomi og kvalitet.

Byggeledelse ved EKJ

Du står med et bygnings- eller anlægsprojekt, vi står med byggeledelsen. Vores erfarne byggeledere kan overtage styringen af processen, sikre rammerne for tid, økonomi og kvalitet. I vores byggeledelse arbejder vi også med arbejdsmiljøkoordinering under projekterings- og udførselsfasen, som er lovpligtigt for alle byggeprojekter.

Tilgangen i EKJ er systematisk, engageret med en aktiv planlægning, så projektet når godt i mål. På området arbejder vi med følgende ydelser:

  • Udarbejdelse af byggesagsbeskrivelser og udbudstidsplaner
  • Afholdelse af opstartsmøder med entreprenør
  • Tidsstyring
  • Økonomistyring
  • Koordinering af fagtilsyn
  • Styring af økonomi, kvalitet og tid
  • Kontraktopfølgning
  • Arbejdsmiljøkoordinering under projektering og udførelse
Myndighedsgodkendelser og -koordinering; Bygherrerådgivning

KONTAKT

p1

HANS PETER NIELSEN

Teamleder, Project Management
Tlf: (+45) 21 99 93 35
Mail: hpn@ekj.dk