Miljøtilsyn og -koordinering

Vi tilbyder miljøtilsyn på baggrund af solid erfaring. Hos EKJ har vi gennem 20 år lavet tilsyn på flere store og små projekter. Tre tidligere meget forurenede grunde vi har ydet rådgivning på, er Sundby Gasværk, Østre Gasværk og Valby Gasværk. I nyere tid er Redmolen, Frihedsmuseet og Cityringen i Københavns undergrund projekter vi ligeledes har skabt resultater på.

Vi har tilbudt og foretaget miljøtilsyn i en lang årerække, hvilket har givet os mange erfaringer. Alle projekter er forskellige, og derfor kender vi også til flere problemstillinger et projekt kan komme ud for. Vi håndterer desuden både eksternt arbejdsmiljø, også på de større projekter.

Tillid og løbende kontakt er nøgleord for en succesfuld proces. Det gode samarbejde sikrer vi derfor ved for det første at etablere kontakt til bygherre, entreprenør og myndigheder, og for det andet at vedligeholde den gode kontakt. På den måde optimerer vi chancerne for et gnidningsfrit projekt, og dette understøttes, ved at have alle tilladelser på plads fra starten.

På alle vores opgaver sender vi det bedst tilpassede team til den enkelte opgave. Alle vores teams består af erfarne teknikere og AC-medarbejdere, som ved, hvordan man begår sig på en byggeplads. Når vi fortager miljøtilsyn indebærer det oftest:

  • Prøvetagninger af overskudsjord
  • Estimering af jordmængder
  • Anvisning af jord til deponering/rensning hos myndighederne
Cityringen

Kontakt

p1

Christina Lindskov

Forretningschef, Miljø og Klima
Afdelingsleder, Miljøafdelingen

Tlf: (+45) 51 26 17 83
Mail: cli@ekj.dk

Projekter

Se hvilke projekter hvor vi har udført miljøtilsyn og -koordinering