Om os

Hvem er vi

Hos EKJ får vi bygherres visioner til at blive til virkelighed. Som de fagfolk vi er, bliver vi motiveret af at finde løsninger på svære og komplekse udfordringer, og vi brænder for at gøre en forskel på vores kunders projekter. Siden 1961 har vi rådgivet om opførelsen af alt fra museer og hoteller til hospitaler, boligbyggerier og laboratorier. Vi har mange års erfaring med at bevare, renovere og transformere bygninger frem for blot at rive dem ned. Det mener vi er et afgørende skridt mod mere bæredygtighed i byggeriet.

Både unge ingeniørtalenter og branchens mest erfarne

EKJ-koncernens godt 300 medarbejdere er en mangfoldig flok med mange forskellige kompetencer og tilgange, der tilsammen kan løse langt de fleste opgaver. Og vi er stolte over, at vi både kan tiltrække nye ingeniørtalenter i 20’erne og fastholde de meget erfarne medarbejdere i 70’erne. I EKJ findes der ikke dumme spørgsmål. Vi synes omvendt, at det er dumt ikke at spørge. Det gælder både, når vi skal bore en problemstilling ud for en kunde, eller når nye medarbejdere sætter spørgsmålstegn ved den måde, vi gør tingene på. Vi kunne jo ende med at blive klogere. Vi hylder dog også de klassiske dyder, og vi bestræber os på at være det stabile og ansvarlige fundament i en ofte kompleks branche.

Sådan arbejder vi

Vi deler vores kvalificerede rådgivning med kunder og samarbejdspartnere og tilfører dermed projekterne merværdi. Vores vækststrategi er understøttet af vores medarbejders løbende inddragelse og tilegnelse af ny viden. Vi varetager rollen som totalrådgiver, ingeniørrådgiver eller bygherrerådgiver – fra idé til færdigt projekt.

Vi er organiseret i de faglige og geografiske forretningsområder Byggeri, Teknik, Project Management, Miljø, Vej & Klima, EKJ Nord og EKJ Syd.

EKJ arbejder med projekter i mange forskellige segmenter – se vores projekter.

Bliv en del af EKJ

Vi stræber efter at skabe gode forhold og rammer for vores medarbejdere og arbejder hele tiden på at blive bedre. Gennem uddannelse, involvering og et godt arbejdsmiljø realiserer vi vores fælles mål.

EKJ har en mentorordning, så alle nye medarbejdere får tilbudt en mentor, når de starter hos os. Vores HR-afdeling har vi et stærkt fokus på at skabe forbindelse mellem forretnings- og organisationsudvikling.

Læs mere på vores karriere side.

Se vores profilfoldere

Kom i dialog med os

Tag en uformel snak med vores HR-leder Karina Maria Nyberg eller ræk ud til en af vores faglige eller geografiske forretningschefer.

Susanne Skjellerup

Forretningsudviklingschef
Mail: sst@ekj.dk

Hans Juul Jensen

Byggeri, Forretningschef 
Mail: hjj@ekj.dk

Christina Lindskov

Miljø, Vej og Klima, Forretningschef
Mail: cli@ekj.dk

Hans Peter Nielsen

Project Management, Forretningschef 
Mail: hpn@ekj.dk

Jon Gjørlund

Teknik, Forretningschef
Mail: jgj@ekj.dk

Klavs Bo Kamp

EKJ Nord, Forretningschef
Mail: kbk@ekj.dk

Peter Frøkjær

EKJ Syd, Forretningschef
Mail: pef@ekj.dk

Mai Flemming Hansen

Strategisk driftschef
Mail: mfh@ekj.dk

Karina Maria Nyberg

HR leder
Mail: kmn@ekj.dk