Belysning

Belysning_udendørs2

Hos EKJ rådgiver vi om alle typer belysning – indvendig som udvendig – og de tilhørende intelligente lysanlæg.

I tæt samarbejde med arkitekter og lysdesignere har vi igennem mange år arbejdet for at sikre den helt rette belysning i alt fra hoteller, museer og laboratorier til kontorbygninger, børnehaver, fabriksbygninger og boliger.

Vi ved, at der er stor forskel på at skabe godt arbejdslys på et kontor, stemningslys på en restaurant eller tryghedsskabende lys udenfor, og vi har stor erfaring med at imødekomme de forskellige behov med den helt rette belysning.

Energibesparende og naturtro lyssætning

Vi kan både hjælpe med selve lyssætningen og de bagvedliggende installationer, der sikrer, at alt fungerer, som det skal.

Vi har stor indsigt i arbejdet med intelligent belysning, der sikrer, at der ikke bruges mere energi end højst nødvendigt. Det betyder eksempelvis, at lyset automatisk slukker, når der ikke er nogen til stede i rummet, og at lyset automatisk skruer ned, jo tættere vi kommer vinduerne, og jo mere solen skinner.

Vi søger altid at udnytte det naturlige dagslys bedst muligt, og vi arbejder også med lysanlæg, der kan simulere dagslysets cyklus over himlen ved at lade lysets farvetone graduere i løbet af dagen.

Lys skaber tryghed og sikkerhed

Udendørs arbejder vi eksempelvis med belysning, der skal skabe tryghed på stier og pladser som eksempelvis Karen Blixens Plads i København, hvor den overdækkede cykelparkering lyses op om natten. Og med specialbelysning på veje og fodgængerovergange, der skal gøre det sikkert at færdes i trafikken.

Også her arbejder vi med intelligent belysning, hvor armaturerne kommunikerer sammen og eksempelvis kan lyse op, hvis sensorerne sporer bevægelser i området.

Derudover har vi også stor erfaring med facade og stemningsbelysning udendørs, der naturligvis iværksættes med omtanke for bygningen og ikke mindst energiforbruget.

Ræk ud, hvis du vil høre mere

p1

Allan Skieller

Projektleder, El-afdelingen
Tlf: (+45) 23 61 73 95
Mail: ask@ekj.dk

Projekter

Se hvilke projekter hvor vi har udført belysningsanlæg