Sikringsanlæg

Vi tilbyder rådgivning i alle typer af sikringsanlæg. Vores kompetencer ligger i projekteringen og spænder bredt. Vi har dygtige specialiser, som sammen finder frem til den bedste løsning for dig. Så kan du altid føle dig tryg, uanset om du er ude eller hjemme.

Vi har kompetencer til at løse de fleste opgaver indenfor feltet af sikringsanlæg, da vi har været på markedet i mange år. Vores arbejde er også en personlig interesse, og derfor opdaterer vi os løbende på området, ligesom vi arbejder for at sikre dig mod tyveri, ulovlig indtrængen og hærværk. Vores mål er klart – vi vil sikre dig i og omkring din bygning.

Vores team er sammensæt af flere forskellige specialister fra elektronikkens verden. Herunder hører både overvågnings- og alarmsystemer. Når vi går ind i et samarbejde, starter det altid med en forventningsafstemning, hvor vi sammen får kortlagt de behov og ønsker du har for opgaven. Efterfølgende påtager vi os ansvaret for opgaven og finder gennem tværfaglighed den bedste løsning for dig. Vi anvender altid den nyeste teknologi så langt opgaven og omstændighederne tillader det, ligesom de gældende love og regler overholdes.

Sikringsanlæg

Vi projekterer samtlige typer af sikringsanlæg på baggrund af vores store branchekendskab, heriblandt:

  • Tyverialarmanlæg (AIA)
  • Mekanisk perimeter- og indbrudssikring
  • Adgangskontrol (ADK)
  • Videoovervågning (ITV)
  • Overfaldsalarmanlæg

Vores tværfaglige samarbejde lykkes, fordi vi i EKJ arbejder som en samlet organisation. Vi har fagspecialister siddende på en lang række af ingeniørdisciplinerne, og du kan tilgå vores faglige viden i hele landet, så geografi er ikke et problem. Uanset hvor dit projekt skal løses, sender vi det bedst kvalificerede team.

Kontakt

p1

Jakob Kall

Projektchef, Project- og Management 
Tlf: (+45) 40 38 64 90
Mail: jka@ekj.dk

Projekter

Se hvilke projekter hvor vi har udført sikringsanlæg