Miljø

Vi byder velkommen indenfor hos EKJ Miljø. Her i afdelingen varetager vi alle aspekter forbundet med miljø- og miljøkoordinering. Vi tilbyder erfaringsbaseret rådgivning i alle projekter med planlægning, projektering og anlæg.

Der er mange grene inden for miljørådgivning, og derfor arbejder vi også multidiciplinært. Det gør, at vi kan tilbyde dig den bedst mulige rådgivning. Derudover sikrer vores multidisciplinære tilgang, at vi er kompetente rådgivere på de brede miljøopgaver. Skulle vi alligevel mangle faglighed i afdelingen, har vi heldigvis hele EKJ i ryggen.

Miljøafdelingens kompetencer spreder sig på:

  • Geologer
  • Geografer
  • Biologer
  • Ingeniører
  • Miljøteknikere

Vores hjerter banker for miljø – og det stiller store krav til vores arbejde. For det første sætter vi altid kunden i fokus for vores arbejde. På den måde sikrer vi, at bygherre står tilbage med det mest optimale produkt.

For det andet er det også vigtigt for os at forventningsafstemme med bygherre tidligt i forløbet. Hermed får alle parter i projektet et fælles udgangspunkt og et fælles mål. Herfra starter vores arbejde med at sikre aflevering af et færdigt projekt til aftalt kvalitet, tid og økonomi.

Når vi siger miljø, siger vi også bæredygtighed. For os er det to ting, som går hånd i hånd. Derfor er der i vores projekter altid stort fokus på at opnå en DGNB bæredygtighedscertificering. Forskellige certificeringer stiller forskellige krav, og vi forsøger altid at nå så høj op som muligt. Skal dit projekt løftes, eller er du blot nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dit projekt, så står vi altid klar til at rådgive.

Vi tilbyder bl.a. ydelser indenfor

Kontakt

Christina Lindskov

Forretningschef, Miljø og Klima
Afdelingsleder, Miljøafdelingen
Tlf: (+45) 51 26 17 83
Mail: cli@ekj.dk