Undervisning

EKJ har mange års erfaring med udvikling af tidssvarende og bæredygtige miljøer til undervisning, der sikrer, at miljøet understøtter på den mest optimale måde. Der stilles stadig stigende krav til sådanne miljøer i dag, og hos EKJ tager vi udgangspunkt i at nytænke de eksisterende rammer, så de kan rumme de krav, der forsat stilles for at opnå optimale fysiske forhold for god læring.

Vores erfaring dækker inden for alle typer af faciliteter lige fra indskolingsfaciliteter for de mindste til forlæsning med tilhørende forskningsfaciliteter på universitetsniveau. Særligt ved forskningsfaciliteter, har vi også ekspertise ved laboratorier og andre renrum, både ved opførelse og i delvis drift.

Europaskolen

Vores projekterfaring spænder fra små tilbygninger og renoveringer af folkeskoler til nybyggeri af universiteter.

Vores kompetencer dækker alle de traditionelle ingeniørdiscipliner som projektering af el, VVS, ventilation, konstruktioner samt byggeledelse. Derudover rådgiver vi indenfor optimering af indeklima og energi ved anvendelse af simuleringsmodeller foruden arbejdsmiljøkoordinering og bæredygtighed. Netop indeklima er noget, som vi har fokus på, fordi et betyder meget for dette segment af byggerier. Derudover er det en vigtig ressource for den efterfølgende brug, at indeklimaet er optimalt.

Kontakt

Jan Bentved

Gruppeleder, VVS-afdelingen
Tlf: (+45) 23 48 26 80
Mail: jbe@ekj.dk

Projekter