Sundhed

Rådgivning om hospitaler kræver en holistisk tilgang, som tager hensyn til både patienter, pårørende og personalet, når der skal planlægges. Trygge rammer for patienter og pårørende, et godt arbejdsmiljø for personalet, fleksible bygningsmæssige rammer for nye og avancerede behandlingsformer og driftsmæssige stabile og effektive løsninger, er blot nogle af nøgleordene, når EKJ projekterer og planlægger denne type af projekter. Der er mange interessenter, og vi lytter hele vejen rundt for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.

EKJ bidrager bredt med vores kompetencer indenfor anlæg, bygnings- og miljøområdet samt med specialistviden om fx installationer, renrumsteknologi, implementering af medicoteknisk udstyr, teknisk hygiejne, IT installationer og drift.

Planlægning af hospitalsbyggerier kræver oftest en bred involvering af mange interessenter, hvor vi anvender en brugerorienteret procesplanlægning gennem hele projektforløbet. EKJ arbejder med de nyeste og mest udbredte IT programmer og databaser, når der skal holdes styr på mange og vigtige projektinformationer gennem hele projektforløbet.

Vi planlægger projekterne fuldt modelleret i 3D og 4D, så der gennem hele projektforløbet kan kommunikeres et visuelt og grafisk projektoverblik over såvel projekt, tidsplaner og økonomi til både bygherre og samarbejdspartnere. Tag endelig fat i os, hvis I vil høre mere.

Kolding Sygehus

Kontakt

Jon Gjørlund

Forretningschef, Teknik
Tlf: (+45) 23 36 71 24
Mail: jgj@ekj.dk

Projekter