Industri og erhverv

EKJ har gennem årene gennemført en lang række industri- og erhvervsbyggerier, og har stor erfaring og ekspertise med alle byggeriets faser fra idé til opførelse og idriftsættelse.

Opgaverne omfatter bl.a. bygherrerådgivning, nybyggeri, ombygning og renovering, logistik og energioptimering samt driftsforbedringer. Med en stærk position inden for installationsområdet dækker vi alle discipliner inden for fagområderne el, IT, kommunikation, VVS, ventilation, CTS/automation, specialinstallationer og energi.

Vi beskæftiger os ligeledes med opgaver i bygninger med komplicerede installationer. Her har vi et dedikeret team af specialister, der arbejder med den nyeste viden inden for bl.a. indeklimasimulering og dagslysvisualiseringer. Derudover dækker teamet ligeledes bygningskonstruktioner, VVS- og el installationer.

Dipylon Hus

Hos EKJ er vi specialister i at opfylde vores kunders behov, og fungerer som rådgivere og sparringspartnere med henblik på at skabe optimale løsninger. Vi lægger vægt på, at projekterne gennemføres fleksibelt og elastisk.Vi arbejder for, at ændrede funktioner senere kan implementeres uden unødige ombygninger, og at installationer etableres tilgængeligt og vedligeholdelsesvenligt. Alle projekter gennemføres bæredygtigt med et så lavt energiforbrug som muligt.

EKJ planlægger og projekterer fuldt modelleret i 3D og 4D, så der gennem hele projektforløbet kan kommunikeres et visuelt og grafisk projektoverblik over såvel projekt, tidsplaner og økonomi til både bygherre og samarbejdspartnere.

Projekter