Boliger

Boliger

Boliger – EKJ har stor erfaring og ekspertise inden for byggeri til private bygherrer. Vi yder rådgivning til foreninger i forbindelse med renoverings- og ombygningsprojekter samt ved helt nye projekter.

Vi varetager hele processen fra idé til det færdige projekt står klar til aflevering. Vi rådgiver og vejleder omkring materialevalg og muligheder for det specifikke projekt. I tæt samarbejde med bygherre og brugergrupper lytter og inddrager vi de involverede parter i alle byggeriets faser.

Vi har den tværfaglige viden, der skal til for at planlægge og gennemføre et byggeprojekt, og dermed kunne levere det vores kunder efterspørger. Med fælles mål og en helhedsorienteret tilgang, sikrer vi at skabe energirigtige og fremtidssikrede løsninger, der holder på den lange bane.

Mangler du lidt inspiration til dit byggeri, eller er du interesseret i at se, hvad vi har arbejdet på tidligere? Nederst på siden kan du se et par eksempler på resultatet af projekter, som vi har været en del af. Her kan du både se billeder af byggeriet, og du kan samtidig læse lidt om projektet, og hvad vores rolle har været på det pågældende projekt.

Søfryd

Projekter