juni 28 2017 0Comment

Oliefabrik i Aarhus transformeret til nyt lavpris hotel

Oliefabrik i Aarhus transformeret. Det tidligere domicil for oliefabrikken AarhusKarlshams i Aarhus danner nu rammen om et nyt lavpris hotel fra Arp-Hansen Hotel Group.

Arp-Hansen åbnede det første Wake Up Copenhagen i 2009. Nabo hertil er Tivoli Hotel & Congress Center på havnefronten i København, og det har siden vist sig at være et meget populært og velbesøgt hotel.

I sommeren 2014 kom det andet Wake Up hotel til verden i København i Borgergade, også dette hotel er blevet særdeles godt modtaget.

Nu har Arp-Hansen Hotel group åbnet det første hotel uden for København – nemlig Wake Up i Aarhus. Hotellet huser det tidligere domicil for oliefabrikken Aarhus Karlshams. Den har gennemgået en gennemgribende ombygning, der blandt andet har omfattet nedrivning. Herunder eksisterende etager og opførelse af to nye etager samt nye facader og vinduer.

Hotellet er på seks etager og 8.500 m2, hvoraf 5.000 m2 er ombygning, og 3.500 m2 er etablering af to nye etager. Hotellet rummer 315 værelser, reception samt morgenmadsrestaurant.

Wake Up er beliggende blot få minutters gang fra Aarhus Banegård, på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade.

Hotellet blev officielt indviet af Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard den 21. juni 2017.

EKJ’s ydelser har været projektering af konstruktioner, VVS og el.

Tags: ,