august 02 2023 0Comment

Velkommen til Peter Frøkjær

Vores nye forretningschef for EKJ Syd, Peter Frøkjær, er netop startet hos os i Odense. Han kommer fra en stilling som markedschef hos WSP. 

Q & A

Hvad har du med fra dit arbejdsliv, som du glæder dig til at sætte i spil hos os?

“I mit tidligere arbejdsliv har jeg opnået erfaring med at skabe et positivt arbejdsmiljø omkring projekter, hvor medarbejderne trives og udvikler sig. Jeg vil arbejde på at fremme en kultur, der prioriterer samarbejde og åben kommunikation baseret på tillid. Desuden har jeg erfaring med salg og kunderelationer, som jeg ser frem til at anvende til at styrke vores virksomhed.”

Hvad har du lært mest af i din karriere?

“En af de mest lærerige udfordringer i mit tidligere job var at videreudvikle et forretningsområde, som stod i stampe. En vigtig ting jeg lærte der, var hvor vigtigt det er at koncentrere sig om altid at levere kvalitet, og om hvor vigtigt det er altid at holde fokus på kunden. Jeg lærte blandt andet, at når man koncentrerer sig om projekterne og kunderne, så bliver de positive ting i arbejdslivet selvforstærkende og alt bliver meget lettere.”

Er der noget særligt, du vil tage fat på, når du starter hos os i Odense?

“Ja, jeg ønsker at styrke vores salgsarbejde og vores relationer til kunderne. Derudover vil jeg have fokus på samarbejdet på tværs af afdelinger og skabe et effektivt arbejdsmiljø. Vi skal identificere og udnytte vores stærkeste kompetencer.”

Hvordan vil du beskrive dig som leder?

“Jeg vil beskrive mig selv som en lyttende leder, der værdsætter input fra alle. Jeg er tilbøjelig til at tilskynde til nytænkning og tage chancer.”

Hvad laver du i fritiden?

“I min fritid nyder jeg at bruge tid sammen med min hustru og mine venner.  Jeg er en ivrig læser af nyheder og forsøger at holde mig velorienteret. Vi bor i et ældre hus i Odense, som ofte bekræfter mig i, at jeg traf en god beslutning, da jeg tog svendebrev. Derudover holder jeg af gamle biler og har selv en VW veteranbil.”

Hvis vi kendte dig bedre, ville vi vide at ….?

“Jeg kan godt lide at lære noget nyt, så sidste år tog jeg jagttegn uden egentlig at interessere mig specielt for selve det at gå på jagt. Jeg øver mig i ny og næ på skydebanen, hvor de fleste lerduer stadig forbliver intakte.” ​​​​​​​

Blå bog

  • Peter Frøkjær har arbejdet indenfor rådgivning siden 2006, er oprindeligt uddannet El-installatør fra Odense Erhvervsakademi og har arbejdet som sådan hos Oluf Jørgensen fra 2006 til 2018.
  • I perioden 2017-2018 var han udlånt som nøglemedarbejder til at yde teknisk rådgivning til Region Syddanmarks bygherreorganisation Nyt OUH og har fået stort kendskab til bygherresiden samt de gennemførte faser i den foregående projektering hos Medic OUH.
  • I 2018 blev han ansat som Disciplinleder indenfor elektriske installationer hos WSP.
  • Siden 2021 har han arbejdet som markedschef hos WSP for byggeri i Syd med ca. 20 ansatte på kontoret i Odense, hvor han har bidraget til driften på tværs af afdelinger, miljø, infrastruktur og byggeri.
  • Hos WSP har han også været ansvarlig for tekniske due diligence-opgaver.