september 07 2021 0Comment

EKJ køber Tri-Consult

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Tri-Consult A/S i Aarhus bliver en del af EKJ som nyt datterselskab. Visionen er at skabe positive synergier via en fælles faglig og geografisk platform.

EKJ er som bekendt allerede til stede i Aarhus med spændende projekter bl.a. Solbjerg Skolen. Opkøbet af Tri-Consult bliver dermed et naturligt næste skridt. Visionen er at blive stærkere og mere synlige i markedet, ligesom opkøbet gør det muligt at trække på og styrke fagkompetencerne til vores mange spændende projekter over hele landet. EKJ og Tri-Consult er meget lig hinanden i forhold til forretningsgange, værdisæt og firmakultur, og det er en sund forretning, som vi nu opkøber.

Læs artikel i Licitationen om opkøbet.

Stærk partner i Aarhus

EKJ’s adm. direktør Henrik Juul Sørensen glæder sig over opkøbet.

“Tri-Consult er en veldrevet virksomhed med stærke kompetencer og forretningsområder. EKJ har en spirende tilstedeværelse i Aarhus med spændende projekter. Derfor glæder vi os i dag over at få Tri-Consults dygtige medarbejdere og deres stærke kompetencer med ind i koncernen. Det sker selvfølgelig med dyb respekt for den måde, som virksomheden er drevet på,” siger Henrik Juul Sørensen.

Han hæfter sig ved, at virksomhederne matcher godt.

“Vi ser ikke blot et forretningsmæssigt match, men i høj grad også et værdimæssigt og kulturelt match. Jeg er overbevist om, at vi sammen får skabt nogle gode synergier, der vil gavne vores projekter,” siger han.

Fælles værdier

Som en afledt effekt af den gensidige respekt for virksomhedernes positioner i markedet og evne til at drive forretning fortsætter Tri-Consult A/S med samme navn, ledelse og medarbejdere fra Aarhus-kontoret som datterselskab på linje med EKJ’s øvrige datterselskaber.

”I et marked med større krav til dokumentation og efterspørgsel indenfor tværfaglige arbejdsområder som eksempelvis bæredygtighed og digitalisering ser vi EKJ som den bedste vej ind i fremtiden. Vi glæder os til at løfte i flok, udvikle vores stærke hold og faglighed samt understøtte EKJ’s forretningsidé. Vi ser frem til at medvirke til at skabe helhedsorienterede og bæredygtige rammer og vilkår for mennesker. Det er det, som driver os,” siger adm. direktør for Tri-Consult, Søren Ibsen. Og tilføjer:​​​​​​​

”Vores forretningsgange, værdier og evnen til at sætte kundens behov i fokus er blandt de fælles værdier, som giver grobund til et meget frugtbart samarbejde som nyt datterselskab. Vi har i Aarhus plads til og ser meget frem til at møde og modtage nye kollegaer på kontoret og sammen drive nogle spændende projekter i mål, ” siger han.

Om Tri-Consult

Tri-Consult A/S er et uafhængigt rådgivningsfirma, der har rødder tilbage til 1965. Virksomheden tegnes i dag af 32 medarbejdere hvoraf de tre ejerledere Søren Ibsen, Ole Fischer Bak og Martin Trærup udgør den daglige ledelse på kontoret i Viby, Aarhus. Tri-Consult er en full service ingeniørvirksomhed med kunden i centrum. En strategi, der siden 1965 har gjort, at virksomheden hjælper bygherrer, arkitekter og entreprenører med at træffe de rigtige beslutninger på projekterne. Virksomheden yder rådgivning for bygge- og anlægsprojekter i hele Danmark. Blandt referencerne kan nævnes arkitektskolen New Aarch Aarhus og Håndværkskollegiet i Horsens for Fonden for Håndværkskollegier. Tri-Consult har gennem de seneste tre regnskabsår realiseret en bruttofortjeneste på i alt 56,6 mio. kr., hvilket svarer til et gennemsnit på ca. 18,9 mio. kr. pr. år. I samme periode har Tri-Consult skabt et overskud før skat på 6,5 mio. kr. eller i gennemsnit 2,2 mio. kr. pr. år. Læs mere på Tri-consult.dk

Fotograf: Anders Trærup ved New Aarch Aarhus, som Tri-Consult er ingeniørrådgiver på. Fra venstre (øverste foto) ser vi adm. direktør Søren Ibsen Tri-Consult, adm. direktør Henrik Juul Sørensen EKJ, Ole F. Bak, partner i Tri-Consult og Martin Trærup, partner i Tri-Consult.

Tags: