oktober 25 2022 0Comment

Nye højder for mental sundhed

I denne måned havde vi i EKJ’s forretningsområde Project Management kickoff på en forhåbentlig tilbagevendende årlig tradition, når det gælder om at styrke sammenholdet, arbejdsglæden og kendskabet til hinandens mentale sundhed og trivsel. Det gjorde vi bl.a. med økonomisk hjælp fra Velliv Foreningen, som er initiativtager til #DanmarksMentaleSundhedsdag. Dette velvidende om, at alle i medarbejdergruppen har en travl hverdag som mange andre i byggebranchen, men denne eftermiddag valgte vi at tage udfordringen op for sammen at styrke arbejdsglæden og få smilet frem. Mental sundhed og trivsel bliver selvfølgelig ikke bygget på en dag, men vi synes nu alligevel billederne fra dagen taler for sig selv. Se dem her

”Vi tror på at ved at afprøve vores fysiske og psykiske grænser af sammen med gode kollegaer i en team-challenge – i nogle måske ikke så vante situationer – så får vi opbygget tillid og mentalt overskud,” fortæller forretningschef Hans Peter Nielsen.

Tak til Urban Ranger Camp på Refshaleøen for en fantastisk dag. Og tak til Velliv for at imødekomme vores ansøgning om økonomisk støtte til eventet.

#DanmarksMentaleSundhedsdag #Outofoffice #VierEKJ

Det åbner også op for, at vi tør tale om de svære ting i vores ofte travle hverdag, og ja vi fik helt sikkert også nogle gode grin på dagen,” siger Hans Peter Nielsen, forretningschef, PM.