maj 31 2022 0Comment

Mød vores praktikant Naja

Vi har haft fornøjelsen af at have Naja Mønster Schlüter som praktikant i vores afdeling Project Management.

“Inden mit praktikforløb havde jeg en idé om, at jeg gerne vil være projektleder på længere sigt. Af personlig interesse valgte jeg at søge praktik i projektledelse inden for byggeri. Her faldt jeg over EKJ, og jeg har i samarbejde med dem skræddersyet og tilrettelagt mit praktikforløb helt efter mine ønsker, præferencer og kompetencer. Fordi min uddannelse ikke er indenfor byggeri, havde jeg en bekymring for, om mine kompetencer mon kunne matche byggebranchen. Men mine bekymringer er blevet bragt til skamme, for jeg blev hurtigt tilknyttet nogle spændende projekter, hvor jeg har fået lov til at prøve kræfter med alt fra projektstyring, økonomistyring, deltagelse i byggemøder samt besøg på byggeplads. Det har været superspændende og lærerigt. Noget særligt ved EKJ er, at de sætter en ære i at uddanne deres praktikanter, og jeg har følt, at der er blevet taget godt hånd om mig fra første dag. Jeg er blevet mødt i øjenhøjde og kan få sparring fra kollegaer, når jeg har brug for det. Praktikforløbet hos EKJ har gjort, at jeg nu er afklaret med, hvad jeg vil, når jeg er færdiguddannet ingeniør. Projektledelse og byggebranchen har fortsat min store interesse, og jeg ser mig selv fortsætte inden for dette felt.”

Praktikant Naja Mønster Schlüter,  der læser til proces- og innovationsingeniør på DTU

Mød Naja på Solterrasserne her