november 30 2022 0Comment

Nyt ansigt på bæredygtigheden

Velkommen til vores nye kollega, Line Heidemann-Staur, der er startet som ny landskabsingeniør i Miljø, Vej & Klima og skal styrke os på bæredygtighedsområdet. Hun vil bl.a. komme til at hjælpe os med DGNB-certificeringen af Nationalbanken og med at koordinere arbejdsmiljø for vores kunder.

Vi har meget passende sat hende stævne i en anlagt men vild blomstereng tæt på vores hovedkontor i København. En eng, der i øvrigt blomstrer i november måned (foto).

”Jeg glæder mig meget til at kombinere min faglighed indenfor bynatur og de udfordringer, der er forbundet hermed og ikke mindst den bæredygtige udvikling indenfor byggeri. Jeg tror, at jeg kan komme med nogle andre syn på vigtigheden af bæredygtig byudvikling under den blå himmel, ” siger hun.

Passionen for at arbejde med bæredygtighed har været der, siden Line var barn og som 13-årig startede sit arbejdsliv med at reparere bolde.

”Jeg reparerede håndbolde, fodbolde, futsal-bolde, volleybolde osv. Mange klubber og fodboldskoler og træningslejre kunne dengang få repareret deres bolde.  Det gjorde jeg så som en af få i Danmark i en periode på 10 år. Hvad enten ventilen var gået, bolden punkteret eller en syning var sprunget. Der er altså noget lækkert ved en bold, der rigtig har fået lov til at sætte sig over en sæson. Det var dog et voldsomt hårdt arbejde for hænderne, kan jeg hilse og sige. Men tanken om at reparere og værne om det originale, frem for blot at købe nyt, har tidligt fået lov til at inspirere mig.”

Line har siden uddannet sig til Urban Landskabsingeniør og har også en uddannelse i arbejdsmiljøkoordinering. Hun har erfaring med klima/LAR, byudvikling, grønne/blå byrum og er DGNB-certificeret på Byområder.

Tag rigtigt godt imod Line!