Broer og Tunneller

EKJ har mange års erfaring med rådgivning om design af alle typer af broer. De binder vores ørige sammen, og vi lægger en stor dyd i at skabe alt fra det rigtige fundament til det stilrene design.

Vores rådgivning omfatter planlægning og projektering af konstruktioner, tunneller og andre anlægskonstruktioner, herunder interimkonstruktioner efter danske og internationale normer. Vi rådgiver i alle faser af projektet, fra planlægning til projektering og efterfølgende byggeledelse og tilsyn.

Blandt vores medarbejdere findes specialister inden for BIM, avanceret modellering, statiske og dynamiske analyser samt medarbejdere med nyeste viden om materialer og udstyr samt erfaring med udformning af optimale løsninger. Vi udfordrer og optimerer løbende på alle gængse løsninger, eller udvikler nye, når det er nødvendigt. For os er hver eneste opførsel et mesterværk, det håber vi også det er for dig.

Nederst på siden kan du se et udsnit af de projekter vi har været en del af, som hører ind under segmentet her. Det er alle nogle projekter, vi har lært meget af. Selve konstruktionene er lige så vigtigt som trafikken, og vi har ligeledes ekspertise i at lave trafikplaner, så den aktive trafik påvirkes mindst muligt af det igangværende arbejde.

S&I koordinering og CSM; Common Safety Methods on Risk Assessment CSM-RA

Kontakt

Projekter

Se hvilke projekter hvor vi har udført broer og tunneller