Karriere

Dine muligheder i EKJ

I EKJ bliver du en del af en arbejdsplads med omkring 300 kolleger over hele landet med forskellige fagligheder. Din karriere hos os kan derfor tage mange retninger alt efter dine ambitioner og kompetencer.

Hos os vil du opleve en arbejdsplads med ambition om at gøre en forskel på vores mange spændende projekter, ligesom vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og attraktive forhold. Vi er en dynamisk virksomhed med højt til loftet og kort vej fra idé til handling. Vi er organiseret i en flad og netværksorienteret struktur med fokus på værdiskabende samarbejde, et højt fagligt niveau og et godt socialt fællesskab.

Vi tilstræber hver dag at skabe gode forhold for vores dygtige medarbejdere. Gennem uddannelse, involvering og et godt arbejdsmiljø bestræber vi os på at realisere vores fælles mål.

Det er vores medarbejderes høje faglighed og engagement, der hver dag bidrager til at gøre kundernes projekter til virkelighed. Deraf vores slogan: Kvalitet gennem Engagement, som har fungerer for os i over 60 år og stadig holder i dag.

Vi tilstræber hver dag at skabe gode forhold for vores dygtige medarbejdere. Gennem uddannelse, involvering og et godt arbejdsmiljø bestræber vi os på at realisere vores fælles mål. Det er jo vores medarbejderes høje faglighed og engagement, der hver dag bidrager til at gøre kundernes projekter til virkelighed. Deraf vores slogan: Kvalitet gennem Engagement, som har fungerer for os i over 60 år og stadig holder i dag.

Mentorordning

Som ny hos EKJ har du erfarne kolleger tæt på dig, for vi løfter i flok. Derfor sidder du ikke alene med dine projekter. Du vil også som nyansat hos EKJ bliver tilknyttet en mentor. Det er din mentors ansvar at introducere dig til vores arbejdsgange og dagligdagen i EKJ. Vores erfaring er, at mentorordningen skaber tryghed og sikrer, at du hurtigere finder dig til rette – både socialt og fagligt.

Hold øje med os på her ekj.dk eller via LinkedIn, hvor vi løbende har stillinger ledige. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Fortæl os i din ansøgning, hvorfor du gerne vil arbejde hos EKJ samt hvilke områder af ingeniørfaget, som du kunne tænke dig at arbejde med.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Karriereveje

EKJ tilbyder fire forskellige udviklingsveje. De fire udviklingsveje kræver, ud over faglige kompetencer, også særlige menneskelige egenskaber. EKJ lægger vægt på, at den enkelte medarbejder bliver udviklet individuelt, og at du i processen har mulighed for at få relevant sparring, udvikling og uddannelse.

De fire karriereveje er:

  • Projektledervejen
  • Specialistvejen
  • Ledervejen
  • Kunde og marked

Det er den enkelte medarbejders ansvar, i samråd med nærmeste leder og mentor, at fastlægge og evaluere den ønskede udviklingsvej. EKJ har behov for medarbejdere på alle udviklingsveje og på alle trin. Det er derfor ikke en nødvendighed eller et ønske, at alle medarbejdere har som mål at udforske alle niveauer i egen karrievej.

Det er vigtigt at understrege, at alle udviklingsveje er lige vigtige og værdifulde, hvilket afspejles i løn-og mandatstrukturen i virksomheden. Vi tror på, at klare karriereveje med beskrivelse af personlige og faglige udviklingsmuligheder styrker trivsel, motivation og arbejdsglæde. EKJ’s udviklingsveje er veldefinerede og rummer mulighed for at ændre retning, hvis dine interesser og kompetencer flytter sig. Vores forskellige stabsfunktioner vil typisk have deres egne karriereveje.