Karriere

Hvem er vi?

EKJ er en landsdækkende rådgivende ingeniørvirksomhed, der brænder for at være en del af fremtidens løsninger til gavn for mennesker, miljø og samfund. Kvalitet gennem Engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1961 af Erik K. Jørgensen.

Vores slogan har vi holdt fast i igennem mere end 60 år, for vi ved, at det er helt afgørende for, at vi får leveret de bedste projekter til vores kunder. I dag er vi mere end 300 kollegaer fordelt på kontorer og datterselskaber over hele landet.

Vi plejer at sige, at hos os er der højt til loftet og kort vej fra idé til handling. Vi trives godt med at være i øjenhøjde med hinanden og med vores kunder. Tør du sætte dig selv i spil, får du gode muligheder for at få indflydelse på vores mange spændende projekter. Du vil få kompetent sparring fra dygtige kollegaer, ligesom vi tilbyder dig en mentor blandt vores erfarne kollegaer.

Læs mere her

Lyt til vores historie

Hør vores podcast-serie Kvalitet gennem Engagement om vores historie samt vores kultur og værdier. I podcasten kan du møde en række af vores medarbejdere, der fortæller om, hvordan det er at være hos os. Du kan også komme tættere på vores arbejde med projekter som Bella Centeret, Metro Cityringen og Karen Blixens Plads og høre om vores udvikling af virksomheden på de indre linjer.

Lær os bedre at kende her

Hør vores ambassadører fortælle, hvordan det er at arbejde i EKJ og kom tættere på nogle af vores projekter i videobiblioteket herunder.