december 09 2019 0Comment
House of Industry

House of Industry i Viborg

Byggeselskabet Paulsen, P+P arkitekter og EKJ har vundet opgaven om at opføre House of Industry i Viborgs nye bydel, Banebyen.

House of Industry bliver et nyt erhvervsbyggeri på ca. 5.000 m2 fordelt på 5 etager. Bygningen kommer til at danne rammerne for bl.a. Aarhus Maskinmesterskole, Viborg Erhvervsråd og Center For Industri.

I stueetagen skal en ny maskinmesterskole og industriteknikeruddannelsen holde til med værkstedsfaciliteter og projektområder. På 1. sal etableres teoriområde og et spændende studiemiljø med adgang til en taghave mens erhvervsarealer til Center For Industri, Viborg Erhvervsråd, iværksættermiljø, kontorhotel og fælles møde- og konferencefaciliteter, fordeles op gennem bygningen til 3. sal. Øverst kommer der attraktive penthouselejligheder.

Bygningen bliver en robust rå betonbygning med markante lodrette vinduesbånd, og med synlige installationer både ude og inde. Vinduer, døre, porte o.l. udføres i en brun kobberfarve, som giver en god kontrast til den rå betonfacade.

Vi er allerede i fuld gang med det spændende projekt og ser frem til samarbejdet med Ejegod Ejendomme A/S.

EKJ’s ydelser:

  • Projektering af alle ingeniørfaglige discipliner (VVS, el, konstruktion og ventilation)
  • Brand
  • Lyd
  • Projekteringsledelse
  • IKT-ledelse

Rendering: P+P arkitekter