Hoteller

EKJ har et solidt kendskab til og mange års erfaring med opførelse af hoteller. Vi har været med til at udvikle en lang række spændende og spektakulære værker i og udenfor København. Vi har desuden stor erfaring med renovering af eksisterende  og indretning heraf.

Det handler ofte om, at få udnyttet alle de mange kvadratmeter, når man står med et færdigt hotel. Vi har ekspertise i at indrette optimalt, så man samtidig får alle de nødvendige funktioner ind i det samlede indtryk, uden at det virker for overvældende at træde ind i.

Hoteller; Renovering; hotel; installationer

Vi deltager aktivt i alle faser. Tidlig involvering og en fleksibel projekterings- og byggestyring med fokus på åbenhed og tillid mellem de involverede parter, giver en større handlekraft i processen. Vi lægger vægt på en glidende proces med fokus på funktionalitet og øje for bygbarhed og produktionsvenlige løsninger.

Derudover trækker vi gerne på hele kompetencecentret som udgør EKJ, for at skabe de bedste forudsætninger for dit byggeri. Denne type af opgaver varierer ofte, fordi det kan være alt fra rådgivning om renovation til et helt nyt projekt. Hvis du er interesseret i at se et udsnit af de projekter vi har været en del af, kan du se disse nederst på siden.

Kontakt

p1

Lars M. Bundgaard

Gruppeleder, Konstruktionsafdelingen
Tlf: (+45) 23 37 67 17
Mail: lbu@ekj.dk

Projekter