august 11 2017 0Comment
EKJ Odense

EKJ åbner nyt kontor i Odense

EKJ åbner nyt kontor i Odense, og har pr. 1. september indgået aftale om nyt lejemål i Odense. Kontoret får en central beliggenhed, kun få hundrede meter fra Odense Banegård.

Atmosfæren er rå og urban i de nye kontorlokaler. Bygningen emmer af den historiske æra om en Danmarks historiens mest betydningsfulde industrifabrikanter Thomas B. Thriges fabrikker. “Jeg er ydmyg men også glad for at skulle indrette et moderne kontormiljø i disse spændende og smukke lokaler”, siger projektdirektør Henrik Juul Sørensen.

Kontoret forventes på sigt at skulle huse op til 25 medarbejdere. “Jeg er meget glad for de nye omgivelser, som vi får her i Odense. Kontoret giver os mulighed for at skabe gode fysiske rammer og et miljø der understøtter videndeling og kreative arbejdsprocesser for vores medarbejdere,” siger Henrik Juul Sørensen.

Det nye lejemål giver ligeledes EKJ mulighed for, at komme tættere på vores kunder kunder og samarbejdspartnere vest for Storebælt. Åbningen af kontoret er første skridt i eksekveringen af en strategisk målsætning om at gøre EKJ til en landsdækkende rådgivende ingeniørvirksomhed.