juni 11 2021 0Comment

Stærkt tværfagligt hotelteam

Vi har sagt ja til at medvirke i en advertorial i Licitationens tema om hoteller. EKJ har i mange år haft et rutineret hotelteam, som dribler projekter sikkert i mål, bl.a. i godt samspil med Arp Hansen Hotel Group og Arpe & Kjeldsholm. 

Erfaringer lønner sig

Hotelbyggeri kan være særdeles kom­pliceret, og byggetempoet er ofte højt. Derfor er det en fordel, hvis de involverede parter har stor erfaring med opgaven.

Det fortæller Mai Flemming Hansen, afdelingsleder i EKJ. De seneste 30 år har EKJ arbejdet på hotelprojekter, der favner samlet set op imod 10.000 værelser.

”Som rådgivende ingeniørfirma udfører vi et væld af forskellige opgaver, men vi har i årenes løb arbejdet på rigtig mange hoteller. Det vil ikke være forkert at kalde os speciali­ster på området. Det er i sig selv en gevinst for både os selv og vores kunder,” siger hun og tilføjer:

”Vores erfaring gør, at vi har en dyb forstå­else for hotelejernes forretning, og hvad deres hoteller skal kunne. Derudover kan vi indrette os efter det ofte meget høje tempo i projekter­ne. Det er en fordel.”

Her kan du læse hele artiklen, der meget fint beskriver vores kompetencer og tilgang.

Læs mere om vores arbejde for og med hoteller her: