december 12 2016 0Comment

EKJ har vundet ny rammeaftale med Udenrigsministeriet

Ny rammeaftale med Udenrigsministeriet – EKJ har i samarbejde med Hollingsworth Pack ApS netop vundet en førsteplads. Dette vedrør bygningssyn, bygherrerådgivning og byggeledelse på Udenrigsministeriets bygningsmasse i hele verden.

Det bliver et fasttømret team, bestående af EKJ og Hollingsworth Pack ApS, der får ansvaret for bygningssyn, bygherrerådgivning og byggeledelse på Udenrigsministeriets statsejede ejendomme omfattende Ambassader og medarbejderboliger. EKJ og Hollingsworth Pack ApS arbejder i forvejen sammen omkring byggeriet af den nye danske ambassade i New Delhi. Det er Udenrigsministeriets til dato største byggesag.

EKJ er totalrådgiver på rammeaftalerne, og vil med de nye rammeaftaler fortsætte med at yde rådgivning for Udenrigsministeriet i udlandet, en rådgivning som EKJ har ydet siden midten af halvfemserne.
Den nye aftale er fordelt på tre rammeaftaler, der dækker følgende områder:

  1. Oceanien, Nord-, Mellem- og Sydamerika
  2. Europa
  3. Afrika og Mellemøsten

EKJ’s rolle
EKJ’s ydelser omfatter bygningssyn, bygherrerådgivning samt rådgivning og koordinering og samarbejde med lokale rådgivere, entreprenører og myndigheder i forbindelse med byggesager. Aftalen løber over de næste 4 år.