Ventilationsingeniør med kendskab til VVS

 

 

Vores mange spændende projekter og rammeaftaler fortsætter deres projektering i 2022 og du har derfor gode muligheder for at videreføre din karriere indenfor det installationstekniske område, og hvor det matcher dig og dine kompetencer bedst.

Vi tilbyder ansættelse i vores velfungerende VVS-afdeling præget af godt humør, stor lyst til videndeling, en uformel omgangstone og med værdier som engagement, åbenhed og handlekraft. Gennem teams og projekter opnår du hurtigt gode kollegiale relationer til firmaets øvrige afdelinger.
Efteruddannelse og planlægning af den faglige udvikling sker individuelt sammen med din nærmeste leder.

 

JOBBET

Du bliver en del af vores VVS-afdeling bestående af ca. 35 medarbejdere, som beskæftiger sig med rådgivning, projektering og projektopfølgning inden for alle former for VVS, ventilation, indeklima, bygningsmæssig energiteknik og certificeringer af byggeri (DGNB, LCA mv. ).

Du arbejder teambaseret i vores mange projekteringsteam, hvor du afhængig af erfaring og projektets størrelse får dit eget faglige ansvar, men med naturlig opbakning og sparring fra kollegaer og ledere .

 

DIN BAGGRUND

Du har god erfaring med rådgivning, projektering og fagtilsyn indenfor komfortventilation og har derudover et vist kendskab til VVS-installationer. Du har lyst til at videreudvikle dine kompetencer i retning af ventilation indenfor laboratorie- og/eller hospitalsbyggeri eller et målrettet forløb mod projektledelse indenfor de tekniske fag.

 • Du har gode faglige kvalifikationer
 • Du er nysgerrig og har fokus på tværfagligheden og bygbarheden i projekteringen
 • Du har lyst og evne til at tilrettelægge eget arbejde og koordinere det tværfaglige samspil med dit projekteringsteam

 

OM EKJ

Hos EKJ Rådgivende ingeniører har vi kort vej mellem ledelse og medarbejder og mellem kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

EKJ´s tværfaglige profil generer projekter som appellerer til samarbejde på tværs af fag og geografi – og som derved skaber en meget alsidig hverdag i EKJ – dog altid med kvalitet gennem engagement som grundværdi.

Læs mere om EKJ og se uddrag af vores spændende projekter på www.ekj.dk

 

DIN ANSØGNING

Tryk “ansøg ” herunder for at søge stillingen. Samtaler afholdes løbende og ansættelser sker, når rette kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i København Mai Flemming Hansen (mfh@ekj.dk)

For iagttagelse af gældende GDPR-lovgivning samt kvalificeret og strømlinet administration af vores rekrutteringsprocesser, varetages denne opgave ved brug af rekrutteringssystemet JobMatchProfile. Tryk på knappen “SØG STILLINGEN” herunder for at indlede din ansøgning til jobbet.

 

Tryk på linket for at gå til vores eksterne rekrutteringspartner: app.jobmatchprofile.com.

 • Afdeling

  København
 • Type

  Fuldtid
 • Placering

  København
 • Ansøgningsfrist

  2023-02-01