BMS-rådgiver, der kan realisere ambitiøse byggeprojekter

Maskinmester Mathias Andersen fra EKJ ved et af el-skabene under det nye Statens Naturhistoriske Museum. Teknikrummene er så store og komplekse, at de har brug for deres egne mindre teknikrum.

BMS-rådgiver, der kan realisere ambitiøse byggeprojekter

Banker dit faglige hjerte for BMS, funktionsafprøvning og commissioning? Og motiveres du af samarbejde med andre faggrupper, hvor I sammen får ambitiøse tekniske løsninger til at fungere fra første dag? Så glæder vi os til at få dig med på vores BMS-team i København.

Lige nu arbejder vi bl.a. med at renovere og udvide Statens Naturhistoriske Museum, hvor der bag de enorme udstillingsrum gemmer sig flere store komplekse teknikrum. Vi er også i gang med at renovere Danmarks Nationalbank – en fredet bygning på 48.000 m², tegnet af Arne Jacobsen og opført i årene 1965-1978 – og vi projekterer Mærsks nye hovedsæde samt selvfølgelig en masse andre store som små projekter.

Læs mere om vores arbejde i BMS-teamet: Gigantbyggeri nærmer sig målstregen: Nyt museum skal beskytte 14 millioner genstande

Du får dine projekter i mål – og gerne i et fagligt samarbejde

Vi udfordrer dig, og du får ofte ansvar for egne projekter, hvor din indsats og viden sikrer, at projekterne kommer godt i mål på BMS-området i samarbejde med kolleger fra andre afdelinger i EKJ. Er der tale om store projekter, er vi typisk flere BMS-kolleger på projektet.

Som BMS-rådgiver projekterer du bygningsautomation i et tæt samspil med de øvrige fag-projekterende, der bidrager til at imødekomme bygherrens krav og ønsker til projekterne. Din rolle kan også være at rådgive om spacemanagement, funktionsafprøvning eller commissioning. Uanset hvad, overlader vi dig ikke til dig selv. Du kan altid drøfte udfordringer og løsninger på et projekt med dit BMS-team og/eller en dygtig fagkollega fra en anden afdeling.

OM DIG

 • Du er maskinmester, el-installatør, automationsingeniør eller el-ingeniør med interesse for bygningsautomation.
 • Du er spørgelysten og elsker nye udfordringer.
 • Du tør tage ansvar, og du kan sige til og fra.
 • Du vægter det gode tværfaglige samarbejde mellem fagene hos EKJ.
 • Du har erfaring eller er nyuddannet

OM DIT TEAM

Du bliver en del af et team med fem kollegaer, der alle arbejder med BMS/CTS, funktionsafprøvning, commissioning mv. Teamet har en tæt relation til el- og VVS-afdelingen, som også er en del af Teknikafdelingen i EKJ – alt i alt et større fedt fagfællesskab.

Mød Mathias Lykke Andersen fra BMS-teamet Job: Vil du være min nye kollega? Vi søger BMS-rådgivere til EKJ (youtube.com)

VI TILBYDER

 • Et stærkt fagligt miljø, hvor nysgerrighed og sparring er i højsædet.
 • Spændende og ambitiøse projekter, der vækker genklang i branchen.
 • Stor frihed og fleksibilitet i at udføre dit arbejde med mulighed for hjemmearbejdsdage.
 • En flad struktur, hvor råderetten følger den medarbejder, som skal løse opgaven.
 • En afdeling med et godt socialt miljø, hvor vi også har plads til at have det sjovt, mens vi arbejder.
 • En arbejdsplads, der rummer både meget erfarne medarbejdere og nye talenter.
 • Som nyansat får du en mentor i dine første tre måneder
 • Sociale arrangementer på ben og cykler, massageordning, fredags-morgenmad og -barer, fester, onsdagskage, gulerods-snacks i løbet af dagen og fantastisk frokost.
 • Central placering i København på Østerbro med parkering.

LAD OS DRIKKE EN KOP KAFFE SAMMEN

Er du interesseret i, eller har du spørgsmål til stillingen, byder jeg gerne på en god kop kaffe. Kontakt mig venligst på msk@ekj.dk eller tlf. 27800131.

Vi holder løbende samtaler, og vi ansætter så snart, vi har fundet den rette kandidat. Tøv derfor ikke med at kontakte mig eller sende din ansøgning. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Gruppeleder Mikkel Skipper

OM EKJ

I EKJ får vi bygherres visioner til at blive til virkelighed. Som fagfolk bliver vi motiveret af at finde løsninger på svære og komplekse udfordringer, og vi brænder for at gøre en forskel på vores kunders projekter. Siden 1961 har vi rådgivet om opførelsen af alt fra museer og hoteller til hospitaler, boligbyggerier og laboratorier. Vi har mange års erfaring med at bevare, renovere og transformere bygninger frem for blot at rive dem ned. Det mener vi er første step mod mere bæredygtige løsninger i byggeriet.

EKJ-koncernens godt 300 medarbejdere er en mangfoldig flok med mange forskellige kompetencer og tilgange, der tilsammen kan løse langt de fleste opgaver. Og vi er stolte over, at vi både kan tiltrække nye ingeniørtalenter i 20’erne og fastholde de meget erfarne medarbejdere i 70’erne.

Du møder os ofte med en hjelm under armen og 3D-visualisering i baglommen. På samme måde er vores omgangstone afslappet og uformel, og selv om vi har et organisationsdiagram med en direktør i toppen og en række ledere, er EKJ i praksis kendetegnet ved en flad struktur, hvor råderetten følger den medarbejder, som skal løse opgaven.

To apply for this job please visit app.jobmatchprofile.com.

 • Afdeling

  EKJ teknik
 • Type

  Fuldtid
 • Placering

  København
 • Ansøgningsfrist

  2024-06-30