Sponsorater

Det er vigtigt for EKJ at være med til at gøre en froskel i verden.

Her kan du se de organisationer og indsamlinger, som EKJ støtter fast.

SoMe-Billede-03.03.22

Røde Kors

Røde Kors har gennem mere end 150 år bygget på den samme idé – at hjælpe mennesker i nød uden at skele til nationalitet, etnicitet eller religion. Det er værdier, som vi støtter op om, og derfor er vi fast erhvervsmedlem gennem en årrække. I 2022 valgte vi at yde et ekstraordinært tilskud pga. af den akutte og tragiske situation i Ukraine.

Danmarksindsamlingen

I EKJ har vi tradition for at støtte Danmarksindsamlingen. I 2022 kunne vi sende ikke mindre end 126.000 kr. afsted til “Coronaens børn”  – bl.a. takket være EKJ Fonden og vores egen indsamling. Vi er stolte af at være med til at gøre verdensmål til konkret virkelighed i nogle af verdens mest udsatte områder.

Danske hospitalsklovne

En tryg hånd at holde i. Hvert år bliver ca. 75.000 børn indlagt på de danske hospitaler. For mange er det et kort visit, andre en længere periode. Og for nogle børn er sygdom et livsvilkår. Når et barn er sygt, er det ofte sygdommen og behandlingen, der sætter rammen for, hvad barnet kan og må. Leg og umiddelbarhed kan blive skubbet i baggrunden af alvor, ubehagelige oplevelser og svære følelser. Vi er stolte af at bidrage til Danske Hospitalsklovne gennem en årrække.

Ingeniører uden grænser

Et af vores hjertebørn af nyere dato er Ingeniører Uden Grænser (IUG), der er en teknisk-humanitær organisation af frivillige og engagerede medlemmer med tekniske kompetencer. IUG samarbejder med lokale og internationale hjælpeorganisationer om at hjælpe nødstedte i fattige lande og sikrer lokal forankring og skaber basale overlevelsesmuligheder, der hjælper med at bygge en bedre fremtid for mennesker, der er ramt af katastrofer og fattigdom. Ingeniører Uden Grænser blev oprettet i Danmark i 2001 og er en del af Engineers Without Borders International. Derved kan der stilles et stærkt internationalt team når der er brug for os. Vi er stolte af at være medlem og følger med interesse projekterne.

Zoologisk have

EKJ har gennem en årrække støttet Zoologisk Have i København. Udover at støtte havens arbejde med truede dyr og kunne tilbyde vores medarbejdere deltagelse i diverse arrangementer for hele familien, støtter vi præriehundene, som er kendt for at være dygtige til at grave gange og tunneller.