Ambassader

EKJ har siden midten af 90’erne ydet rådgivning i forbindelse med det Danske Udenrigsministeriets ejendomme i udlandet omfattende ambassader, generalkonsulater og medarbejderboliger.

EKJ’s ydelser har omfattet bygningssyn, bygherrerådgivning samt rådgivning og koordinering og i forbindelse med projekter. Opgaverne løses i tæt samarbejde med lokale rådgivere, entreprenører og myndigheder.

EKJ varetager projekt- og byggeledelsen i forbindelse med opførelse af en ny dansk ambassade og medarbejderboliger i New Delhi. Byggeriet i New Delhi er det største danske af sin slags i en lang årrække.

New Delhi

EKJ har været en del af flere projekter i dette segment, og nederst på siden kan du læse mere om hvert enkelt projekt. Her kan du se billeder af resultatet, men også læse om projektet og EKJ rolle under processen.

Fra EKJ’s side er vi glade for det samarbejde vi har med det Danske Udenrigsministerium, og i december 2016 indgik EKJ en ny 4-årig rammeaftale med Udenrigsministeriet. Det betyder, at der forhåbentlig kan blive endnu flere af disse storslåede projekter, som ser dagens lys.

Aftalen dækker følgende områder:

  • Oceanien, Nord-, Mellem- og Sydamerika
  • Europa
  • Afrika og Mellemøsten

Foto: Byggeriet i New Delhi, 2017

Kontakt

Projekter