VVS-ingeniør/installatør

 

Vores pipeline bugner med spændende projekter, der spænder over museer, logistikcentre, skoler, daginstitutioner, industrier, boliger og meget mere.

Brænder du for at arbejde med VVS-installationer indenfor forskelligartede projekter i projektteams med dedikerede kollegaer, der ud over projekterne også interesserer sig for at have det sjovt i fællesskabet?

Så glæder vi os til at høre fra dig hurtigst muligt.

 

OM OS

Som lokalafdeling af EKJ er vi del af en rådgivervirksomhed med omkring 260 ansatte, som dækker alle fag inden for byggeri, miljø og anlæg. Sammen løser vi opgaver fra små tilbygninger til store projekter som den igangværende renovering af Nationalbanken og et nyt domicil for Mærsk.

Aalborg kontoret har en selvstændig historik i det nordjyske siden 1996. Her er vi godt 20 kolleger der leverer rådgivning til vores lokale kunder, med ydelser som lige nu omfatter flere institutionsbyggerier, skolerenoveringer, renoveringer og nybyg for boligforeninger, centerbyggerier, museer, samt flere store industriprojekter som logistikcentre, affaldssorteringscentre mv.

Vi har som sagt forrygende travlt og vores pipeline rækker helt frem i 2024.

 

JOBBET

Vi søger en kollega med erfaring i projektering af VVS-installationer til forskelligartede byggerier. Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte projektering, beskrivelser og udbud af vvs-installationer samt fagtilsyn ifm. bolig-, erhvervs- og institutionsbyggeri. Opgaverne løses sammen med kompetente kollegaer i stærke tværfaglige arbejdsgrupper gennem alle projektets faser frem til aflevering.

EKJ i Aalborg har mange relations kunder, så kvalitet i projekter og eksekvering er en meget vigtig parameter for os.

Du vil være ansvarlig vvs-projekterende og tilsynsførende på større og mindre projekteringsopgaver indenfor boliger, institution og industri.

Du vil være sparringspartner for, og få sparring fra afdelingens andre vvs-folk.

Den rette person er en tillidsvækkende og initiativrig samarbejdspartner, der har interesse i at bidrage til udvikling af afdelingen på tværs af opgaver, salg og organisation. Du handler, er inkluderende og bidrager til et åbent forum for vidensdeling blandt dig og dine kollegaer. Desuden forestiller vi os, at du er motiveret af at løse komplekse problemstillinger i fællesskab, da erfaring nemt vil lede til mere ansvar og større opgaver.

 

DIN BAGGRUND

Du arbejder selvstændigt og struktureret, har et stort overblik og er målrettet med et højt personligt drive og gennemslagskraft.

Du er uddannet VVS-ingeniør, installatør eller lign.
Du har erfaring med projektering af traditionelle VVS-installationer som afvanding, afløb, vand, varme.
Kendskab til industri- og procesventilation vil være en fordel
Du har kendskab til CTS og commissioning
Du har mindst 5 års erfaring gerne fra rådgiverbranchen
Du er udadvendt, kvalitetsbevidst og ansvarsfuld
Du har gode kommunikationsfærdigheder i skrift og tale både på dansk og engelsk
Du har fokus på høj kvalitet og er god til at planlægge, håndtere og afslutte dine opgaver
Du har et overblik, der gør dig i stand til at se helheder og sammenhænge i komplekse tværfaglige projekter

 

VI TILBYDER DIG

Samarbejde med inspirerende og engagerede kollegaer i en uformel ledelsesstruktur
Stærkt socialt sammenhold omkring lokalkontoret
En stor grad af frihed og tillid
Karriereplan og efteruddannelse
Fuldtidsstilling på 37 timer om ugen
Attraktive vilkår:
Sundhedsforsikring
Pensionsordning
Barselsregler
Flekstid
Mulighed for frokostordning
Løn modsvarer dine kvalifikationer og stillingens krav

 

DIN ANSØGNING

Vil du vide mere om stillingen rettes henvendelse til Forretningschef, Klavs Bo Kamp på telefon 25 82 88 34 eller VVS fagleder/Projektleder, Henrik Kjær Nicolajsen på telefon 25 82 88 26.

Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, vi er klar til at lukke en aftale så snart den rette kandidat henvender sig.

For iagttagelse af gældende GDPR-lovgivning samt kvalificeret og strømlinet administration af vores rekrutteringsprocesser, varetages denne opgave ved brug af rekrutteringssystemet JobMatchProfile. Tryk på knappen “SØG STILLINGEN” herunder for at indlede din ansøgning til jobbet.

 

Tryk på linket for at gå til vores eksterne rekrutteringspartner: app.jobmatchprofile.com.

 • Afdeling

  Aalborg
 • Type

  Fuldtid
 • Placering

  Aalborg
 • Ansøgningsfrist

  2023-01-31