DGNB-konsulent / Bæredygtighedsspecialist

 

DGNB-konsulent / Bæredygtighedsspecialist til bæredygtige og fremtidssikrede bygninger

Har du lyst til at videreføre din karriere i EKJ i Odense, og har du mod på at arbejde på spændende bæredygtige projekter som PFA Domicil Cortex Park, SDU Mærsk McKinney Møller Instituttet, HimmerLand Golf Hotel og Statens Naturhistoriske Museum og mange flere, så er du måske vores nye kollega!

 

Bliv en del af vores stærke hold inden for specialistområdet bæredygtighed

Hos EKJ Rådgivende Ingeniører vil vi gerne bidrage positivt til en bæredygtig omstilling af byggebranchen, ­­­­­­­­­­­­og vi søger derfor en fremadskuende DGNB-konsulent eller bæredygtighedsspecialist, som kan være med til at styrke vores tværfaglige miljø. Vi leder efter en kollega, som har en positiv tilgang til sine opgaver og med energi og gåpåmod bidrager til og tager medansvar for EKJs faglige udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver vil ligge inden for området rådgivning i bæredygtige løsninger, bæredygtig projektering, bæredygtighedsledelse samt udførelse af bæredygtighedscertificeringer i en række af forskellige projekttyper i tæt samarbejde med designteamet- herunder også LCA og LCC-beregninger mv.

Det er vigtigt at du kan trives i en hverdag, som i høj grad er kendetegnet af samarbejde i teams på tværs af fagdiscipliner. Du kan forvente at blive mødt af fokuserede og fagligt engagerede kolleger, og du kommer til at indgå i en hverdag, hvor mantraet er kvalitet gennem engagement.

Bæredygtighedsdagsordenen er et særligt fokusområde i EKJ samt et tema, vi gerne berører i alle vores projekter på tværs af både anlæg- og byggesektoren. Som DGNB-konsulent i EKJ vil du blive en del af et fagligt stærkt hold på 250 engagerede kolleger på tværs af EKJ’s lokationer, og du vil i dit daglige virke koordinere mellem forskellige faggrupper, ligesom du vil sparre med gode kolleger i både større og mindre tværfaglige projektteams. Du vil kunne se frem til at være en drivkraft i forhold til bæredygtighedsledelse fra tidlig projektudvikling til aflevering af færdigt byggeri.

Du vil have din dagligdag på vores kontor i Odense, hvor du i din stilling vil have stor mulighed for at bringe dine kompetencer, interesser og erfaringer i spil og udvikle dig yderligere, ligesom du forventes at bidrage til EKJs konstante udvikling. Der er kort sagt plads til store ambitioner både personligt og fagligt!

 

Dine kompetencer

Vi forventer, at du er uddannet inden for branchen, hvor du brænder for bæredygtighed og den grønne omstilling.

Derudover forestiller vi os, at:

 • Du er udannet ingeniør, konstruktør eller lignende
 • du har erfaring med bæredygtighedscertificering og evt. bæredygtighedsledelse.
 • du er uddannet DGNB-konsulent og har indgående kendskab til bæredygtighedscertificering, evt. også svanemærkning, BREEAM og LEED.
 • du evt. har projekteringserfaring med de grundlæggende projekteringsdiscipliner
 • du har evt. kendskab til energirammeberegninger og simulering af termisk indeklima
 • du evner at planlægge og gennemføre opgaver selvstændigt og samarbejde med øvrige fag, hvor I sikrer at gode løsninger implementeres

 

OM EKJ

EKJ er et uafhængigt rådgivende ingeniørfirma med stærke grundværdier. Kvalitet gennem engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1961. I dag er vores ca. 300 medarbejdere en blanding af fagnørder og tværfaglige generalister. Fælles for vores medarbejdere er dog, at de brænder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere. I EKJ tilbyder vi et positivt arbejdsmiljø, hvor vi vægter medarbejdertrivslen højt. Vi går op i motion og har et stærkt socialt fokus, som er et kendetegn for EKJ kulturen i dag.

 

Din ansøgning

Samtaler afholdes løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat med tiltrædelse snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mads Sølvsten Dahl (20577157).

For iagttagelse af gældende GDPR-lovgivning samt kvalificeret og strømlinet administration af vores rekrutteringsprocesser, varetages denne opgave ved brug af rekrutteringssystemet JobMatchProfile. Tryk på knappen “SØG STILLINGEN” herunder for at indlede din ansøgning til jobbet.

 

Tryk på linket for at gå til vores eksterne rekrutteringspartner: app.jobmatchprofile.com.

 • Afdeling

  Odense
 • Type

  Fuldtid
 • Placering

  Odense
 • Ansøgningsfrist

  2023-01-31