Ventilation grund- og særinstallationer

Ventilation

Grund- og særinstallationer

EKJ tilbyder professionel rådgivning indenfor alle former for ventilation.

Vi tilbyder vejledning, vurdering, projektering, teknisk byggestyring og tilsyn i forbindelse med såvel nybyggeri, renovering samt en lang række specialiserede ventilationsopgaver.

Siden firmaets grundlæggelse har vi været beskæftiget med rådgivning og projektering af alle former for ventilation indenfor boliger, erhverv, undervisning og institutioner. Nye kompetenceområder er løbende kommet til, og vi har i dag mange års erfaring i rådgivning og projektering af proces- og erhvervsventilation til hoteller, laboratorier og sygehuse.

Vi har forståelse for projekters helheder og arkitektur som en væsentlig parameter samt ventilations bidrag til opnåelse af miljøvenligt og energioptimalt byggeri, der giver et behageligt indeklima. Vores mange rammeaftaler for installationstunge undervisnings- og forskningsinstitutioner giver særlig erfaring i projektering og gennemførelse af projekter, som omfatter ombygninger med bygninger delvist i drift. Her indgår nøje planlægning, midlertidige ventilering af kritiske områder og interne flytninger af funktioner som vigtigt kompetenceområde.

Ventilation; Københavns Universitet, laboratorier

YDELSER GRUNDINSTALLATIONER

  • Hybridventilation
  • Komfortventilation

YDELSER SÆRINSTALLATIONER

  • Laboratorieventilation
  • Rentrumsventilation
  • Hospitalsventilation
  • Dyrestalsventilation

KONTAKT

p1

JON GJØRLUND

Teamleder, VVS-afdelingen
Tlf: (+45) 23 36 71 24
Mail: jgj@ekj.dk