Renovering

Renovering

Hos EKJ tager vi renoverings- restaurations- og ombygningsopgaver til et nye niveau. Ikke nok med at vi påtager os den almene rolle som rådgiver, har vi ligeledes miljøet for øje, og sætter en stor ære i at indtænke energioptimering med respekt for fremtiden og vores fælles ressourcer.

I renoveringsopgaver – indvendig som udvendig – bistår vi med byggeledelse, rådgivning og vejledning i tæt dialog med bygherre. Her gennemgås alt fra materialevalg til oversete muligheder for det enkelte projekt.

Under vores rådgivning tilbyder vi også bygningssyn. Her er formålet altid at gøre tilstand, levetider og renoveringsbehov klart for vores kunde, så der er et solidt grundlagt at træffe beslutninger ud fra.

Udover vores mange års praktiske erfaringer med denne type af opgaver, udfordrer vi alle parter til at tænke bæredygtigt. Vi har den faglige viden til at energioptimere, så spørgsmålet er blot, hvor grøn du vil være…

Vores erfaring viser, at vi besidder den byggetekniske viden, der skal til for at levere det vores kunder efterspørger i alle typer af opgaver og byggerier.

Foto: Renovering og ombygning af Købmagergades Postkontor

Renovering; Postgården

VORES YDELSER

KONTAKT

p1

FINN NIELSEN

Projektleder, Konstruktionsafd.
Tlf: (+45) 28 98 89 25
Mail: fni@ekj.dk

p1

STEEN ANDERSEN

Afdelingsleder, Konstruktionsafd.
Tlf: (+45) 23 37 35 70
Mail: sta@ekj.dk