Om os

Hvem er vi?

h1

1961 . Erik K. Jørgensen blev grundlagt

EKJ er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke grundværdier. Kvalitet gennem engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1961 af Erik K. Jørgensen.

I 2021 fyldte vi 60 år, og vi udgav vores første podcast. Lyt med og kom med på vores rejse gennem tiden her

h2

1978. EKJ blev et aktieselskab

I 1978 havde EKJ en størrelse og en karakter, der gjorde det naturligt at omdanne virksomheden til et aktieselskab. EKJ FONDEN blev stiftet i 1984 for at stadfæste et generationsskifte. Dertil blev det også muligt at udbrede ejerskabet af virksomheden blandt ledere og medarbejdere. I dag ejer EKJ’s medarbejdere godt 40 pct. af virksomheden. Den resterende del ejes af EKJ FONDEN.

h3

I dag

EKJ har udviklet sig til en moderne virksomhed med en flad struktur og korte beslutningsveje. Vi fungerer som uvildige rådgivere, som er uafhængige af produktions- og ejerinteresser og er kendt for vores kvalitetsbevidsthed.

Vores faglige stolthed og vores engagement er fundamentet for vores dagligdag, og i de opgaver vi løser. Vi arbejder altid i teams på tværs af afdelingerne, hvor vi trækker på hinandens faglige viden og erfaring for at løfte opgaverne. Disse værdiger har vi stadfæstet i vores slogan: Kvalitet gennem Engagement.

I EKJ har vi mange videnstunge rådgivningsopgaver inden for mange sektorer. Vi møder derfor ofte store udfordringer, som løbende tilfører os læring og er med til at udvide vores kompetencer.

Karriere i EKJ?