Om EKJ

Karriere i EKJ?

h1

1961 . Erik K. Jørgensen blev grundlagt

EKJ er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke grundværdier. Kvalitet gennem engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1961 af Erik K. Jørgensen.

I 2021 fyldte vi 60 år, og vi udgav vores første podcast. Lyt med og kom med på vores rejse gennem tiden her

h2

1978. EKJ blev et aktieselskab

I 1978 havde EKJ en størrelse og en karakter, der gjorde det naturligt at omdanne virksomheden til et aktieselskab. EKJ FONDEN blev stiftet i 1984 for at stadfæste et generationsskifte. Dertil blev det også muligt at udbrede ejerskabet af virksomheden blandt ledere og medarbejdere. I dag ejer EKJ’s medarbejdere godt 40 pct. af virksomheden. Den resterende del ejes af EKJ FONDEN.

h3

I dag

EKJ har udviklet sig til en moderne virksomhed med en flad struktur og korte beslutningsveje. Vi fungerer som uvildige rådgivere, som er uafhængige af produktions- og ejerinteresser og er kendt for vores kvalitetsbevidsthed.

Vores faglige stolthed og vores engagement er fundamentet for vores dagligdag, og i de opgaver vi løser. Vi arbejder altid i teams på tværs af afdelingerne, hvor vi trækker på hinandens faglige viden og erfaring for at løfte opgaverne. Disse værdiger har vi stadfæstet i vores slogan: Kvalitet gennem Engagement.

I EKJ har vi mange videnstunge rådgivningsopgaver inden for mange sektorer. Vi møder derfor ofte store udfordringer, som løbende tilfører os læring og er med til at udvide vores kompetencer.

Mangler du professionel rådgivning til dit byggeri?