EKJ miljø

Mød EKJ miljø

Hos EKJ Miljø er vi stolte af at have foretaget miljørådgivning på både store og små projekter i over 20 år. Det startede med projekter som fx Sundby Gasværk, Østre Gasværk og Valby Gasværk – tre meget forurenede grunde, som vi har hjulpet med at få renset. Siden kom metroprojekterne, Red Molen, Frihedsmuseet og Statens Naturhistoriske museum, hvor vi også har haft nøgleroller indenfor miljøområdet. Med den stigende opmærksomhed på FN’s 17 verdensmål ved vi, at der vil være brug for kvalificeret rådgivning på området i årene, der kommer. Vi glæder os til at være en del af byggeriet, der vil fokusere mere på miljøpåvirkningerne, så vores bygge- og anlægsprojekter tager et medansvar for fremtiden.

Miljøydelser der spænder bredt
Vores mange år i branchen har rustet os med en solid erfaring med miljørådgivning, hvor vi spænder bredt over en række ydelser som bl.a. jord- og grundvandsforurening, miljøtilsyn, klimatilpasningsydelser, jordprøver og undersøgelser af skadelige stoffer i byggematerialer (miljøsanering) foruden arbejdsmiljø på byggepladsen samt miljøledelse.

Vi sender det bedst egnede team til den enkelte opgave. Vores teams består af erfarne og dygtige teknikere og AC-medarbejdere, som alle er rutinerede i at besigtige byggepladser og udføre tilsyn og har en tværfaglig tilgang til opgaverne.

Tilgangen ved EKJ Miljø
Erfaringen fra EKJ Miljø fortæller os, at kommunikation og god projektledelse er essentielt for det gode samarbejde. Derfor arbejder vi dedikeret på at etablere og vedligeholde den gode kontakt til entreprenør og myndigheder, så projektet kan forløbe så gnidningsfrit som muligt. Vi er klar til at håndtere udfordringer, når de opstår. Vi lærer undervejs og indarbejder og deler disse nye erfaringer i vores projekter.

LÆS MERE OM VORES YDELSER

Miljø 2

KONTAKT

p1

CHRISTINA LINDSKOV

Særlige kompetencer: Jord, grundvand, indeklima, bygningsundersøgelser

Tlf: (+45) 51 26 17 83
Mail: cli@ekj.dk

p1

FINN OEMIG

Særlige kompetencer: Klimasikring og LAR, VVM-redegørelser og miljøvurderinger

Tlf: (+45) 25 20 88 93
Mail: foe@ekj.dk