Commissioning

Vi tilbyder rådgivning inden for commissioning, fordi vi allerede har set, hverken forskel denne implementering kan gøre for et projekt. Denne kvalitetsorienterede proces har mange positive fordele for byggeprocesser.

Commissioning handler om kvalitet. Den vigtigste opgave er at teste og dokumentere projektet med det formål at kunne sammenligne resultaterne med de krav, som indledningsvis blev opstillet. Det gøres både under og efter byggeprocessen.

Ved commissioning er de sociale forhold lige så vigtige som selve det afsluttende produkt. Ved denne proces stilles der nemlig kran til involvering af alle parter. Denne involvering skal blot ske i løbet af processen. En stor fordel herved er, at alle bliver informeret om projektet, hvilket øger det samlede fokus. Planlægning og struktur er nøglebegreber, som styrker samarbejdet.

Processen her giver øget gennemsigtighed, fordi alle involveres, på tværs af projektet. Herved tilegner driftspersonalet sig hurtigere de færdigheder, der skal bruges, når projektet er i drift samt til vedligeholdelse. Kvaliteten af projektet øges altså både på produkt- og kompetencesiden.

Essentiel faktor for certificering

Som det forhåbentlig fremfår, er commissioning en afgørende faktor, hvis du ønsker et byggeri med succes. Og af netop den grund, har vi taget området til os. En anden grund hertil er, at vores hjerte banker for bæredygtighed og grøn omstilling. Commissioning taler ligeledes ind i denne dagsorden, da den er obligatorisk i nogle bæredygtighedscertificeringer, og blot pointgivende i andre. Så går du ligesom os efter de grønne tiltag, er det med at få implementeret dette nu. Området vokser og vokser, og det er med at følge med, inden din byggeprojekt kommer bagud.

Står du med projektet – har vi kompetencerne.

Commissioning

I udførelsels- og afleveringsfasen opstilles der milepæle i tidsplanen herunder:

  • Samprojektering med entreprenører
  • Forsyninger
  • Mekanisk og elektrisk komplet
  • Proces
  • Stand-alone og brandtekniske anlæg
  • Reguleringsevne og systemvirkningsgrader
  • Prøvedrift

Kontakt

Lars Hvid Søndergaard

Maskinmester, El-afdelingen
Tlf: (+45) 20 37 72 82
Mail: lhs@ekj.dk

Projekter

Se hvilke projekter hvor vi har udført commissioning