Dansk English
Facebook LinkedIn
Om EKJ

Historie

EKJ – Kvalitet gennem engagement

EKJ er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke grundværdier. Kvalitet gennem engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1961 af Erik K. Jørgensen.

I 1978 var EKJ nået en størrelse og en karakter, der gjorde det naturligt, at gøre virksomheden til et aktieselskab. EKJ FONDEN blev efterfølgende stiftet i 1984, for at stadfæste et generationsskifte og udbrede ejerskabet af virksomheden blandt ledere og medarbejdere. I dag ejer EKJs medarbejdere godt 40 % af virksomheden. Det resterende ejes af EKJ FONDEN.

Moderne og kvalitetsbevidst

EKJ har udviklet sig til en moderne virksomhed med en flad struktur og korte beslutningsveje. Vi fungerer som uvildige rådgivere uafhængige af produktions- og ejerinteresser, og er kendt blandt vores kunder og samarbejdspartnere for vores kvalitetsbevidsthed.

Vores faglige stolthed og ikke mindst vores engagement, i de opgaver vi løser, er fundamentet for vores dagligdag og for vores måde at arbejde sammen på. Vi arbejder altid i teams på tværs af afdelingerne, hvor vi trækker på hinandens faglige viden og erfaring for at løfte opgaverne.

I EKJ har vi mange videnstunge rådgivningsopgaver bl.a. inden for hospitals- og sundhedssektoren, og vi møder derfor ofte store udfordringer, som alle er med til at udvide vores kompetencer.

Læs mere om vores projekter her

EKJ BLEGDAMSVEJ 58 2100 KØBENHAVN Ø INFO@EKJ.DK TELEFON +45 3311 1414 CVR: 83175419